пʼятницю, 21 липня 2017 р.

STARTUPS WORLD CUP CHAMPIONSHIPS' 2017


Тиждень підприємництва в Одесі (10-16 серпня 2017) дає ще одну ексклюзивну можливість для бізнес-спільноти України. Спільно з Чемпіонатом світу з молодіжного підприємництва SAGE 2017 #SAGEWorldCup, який проходить в Одесі 10 - 14 серпня 2017 року, відбудеться Міжнародний чемпіонат стартапів для дітей та молоді.

Назва чемпіонату - STARTUPS WORLD CUP CHAMPIONSHIPS. Подія відбудеться в 13-й раз.


Організатор STARTUPS WORLD CUP CHAMPIONSHIPS - міжнародна освітня мережа MINIBOSS & BIGBOSS BUSINESS SCHOOL.

Генеральний партнер проекту - Європейська асоціація розвитку бізнесу (www.eabd.org) і Європейське бюро розвитку бізнесу (www.ebbd.biz). Міжнародний чемпіонат підтримують меценати, державні та муніципальні органи.

Спонсори STARTUPS WORLD CUP CHAMPIONSHIPS - фізичні та юридичні особи. З кожним роком їх кількість збільшується, це дозволяє розвивати систему молодіжного підприємництва та дитячої бізнес-освіти по всьому світу.


У сучасному світі вміння створювати стартапи - є ключовим показником розвитку економіки. Бізнес-простір кожної країни оцінюють з точки зору успішності та ефективності проектів. Інвестори шукають нові напрямки для бізнесу, тому уважно стежать за новаторськими ідеями молоді.

Цього року, увага світової спільноти прикута до проектів молодих підприємців, які були представлені на НАЦІОНАЛЬНИХ Чемпіонатах в Україні, Грузії, Молдові, Росії, Польщі та будуть представлені 13 серпня на МІЖНАРОДНОМУ чемпіонаті STARTUPS WORLD CUP CHAMPIONSHIPS #StartupsWCC, який також пройде в Одесі (Україна).  


Європейська асоціація розвитку бізнесу багато років надає підтримку молодим талантам і в цьому році також виступає організатором і партнером міжнародного чемпіонату: STARTUPS WORLD CUP CHAMPIONSHIPS '2017

Подробиці на офіційному сайті:
www.startups-wcc.org

MINIBOSS BUSINESS SCHOOL у м. Чернівці

LEONARDO ART SCHOOL (CHERNIVTSI)