понеділок, 24 липня 2017 р.

Студенти «LeonardoArtSchool» демонструють свої досягнення!


Річний підсумок роботи студентів «LeonardoArtSchool» втілений у життєрадісній, різнобарвній, креативній виставці, яка цими днями відкрилася у Чернівецькому обласному художньому музеї!

Виставка, на якій представлено 98 дитячих робіт, створена учнями школи «LeonardoArtSchool» під керівництвом талановитого викладача – Скрипи Людмили Драгомирівни, яка окрім професійної освіти, здобула також численні нагороди за авторські роботи на Всеукраїнських та Міжнародних конкурсах.

«LeonardoArtSchool» - це школа нового покоління, тут немає обмежень, немає рамок, немає стандартів, тому вона так подобається дітям! А професійний підхід, заохочення до творчих експериментів та навчання за франшизою з Великобританії, яка успішно функціонує понад 17 років за кордоном, дають неймовірні результати. В просторих аудиторіях, забезпечені всіма необхідними матеріалами та в гарному настрої діти завжди творятьсвої неперевершені шедеври!!!



Представлені на виставці роботи дитячо-безпосередні та прекрасні, яскраві та пастельні, легкі та мрійливі. Також на експозиції є картини з прихованим змістом і таємничістю, - кожен відвідувач знайде тут щось до вподоби, що обов'язково порадує око.

Як зазначив відомий етнограф, мистецтвознавець, заслужений діяч мистецтв України Микола Шкрібляк, виставка «Політ дитячих фантазій» має безпосереднє відношення до мистецтва, мистецтва професійного, та лаконічного, оскільки в роботах окрім польоту фантазій спостерігається правильна тональність, глибина образів та відчуття смаку.



Чернівчани та гості міста можуть ознайомитися з роботами наших студентівдо 9 серпня.
А якщо і у Вас виникне бажання приєднатися до команди юних та талановитих митців, то «LeonardoArtSchool» гостинно запрошує!

Автор: Євгенія Блажевська

MINIBOSS BUSINESS SCHOOL у м. Чернівці

LEONARDO ART SCHOOL (CHERNIVTSI)