середу, 13 січня 2021 р.

Емоційний інтелект успішного керівника



VQ для успішного керівника має більше значення, ніж IQ та "емоційний інтелект!"

Ми переконані: розумна людина не обов'язково хороший лідер. У персонажів з високим IQ нерідко відсутня важлива здатність - здатність до емпатії, співчуття. Вони нетерпимо відносяться до оточення, схильні до спілкування звисока і не виносять співрозмовників, які міркують не так швидко, як вони. Зазвичай вони насилу взаємодіють з людьми, що знаходяться на нижчому інтелектуальному рівні.

"Усі ми добре знаємо, до чого призводить подібний недолік "емоційного інтелекту". Спочатку відмінні плани і стратегії, потім - складнощі в ході їх реалізації у зв'язку з низьким рівнем залученості і мотивації виконавців. Це саме по собі досить погано, але часто лідери випускають з уваги ще один, надважливий чинник успіху - VQ.

VQ - це коефіцієнт життєвої енергії, або, іншими словами, здатність керівників заряджати енергією себе і оточення. У основі лідерства лежить здатність до здійснення змін, але за відсутності хоч би мінімальної кількості енергії досягти цього неможливо!

Ми твердо переконані: VQ для успішного керівника має більше значення, ніж IQ та "емоційний інтелект"!" - пише Поль Клоделем.

А студенти MiniBoss Чернiвці практикують і розвивають системно 8+ типів інтелекту з шестирічного віку!

Це саме той вік дитини, коли експерти рекомендують робити такі важливі перші перші кроки на дорозі формування soft skills, управлінських та підприємницьких навиків (10000 годин)!

MINIBOSS BUSINESS SCHOOL у м. Чернівці

LEONARDO ART SCHOOL (CHERNIVTSI)