вівторок, 28 березня 2017 р.

Startup Forum! 6 проектів майбутнього!



Startup Forum у Чернівцях відбувся! Найкращі, найоригінальніші і найперспективніші дитячі проекти були представлені на розгляд компетентного журі. Дванадцять успішних підприємців не лише оцінювали напрацювання студентів MINIBOSS BUSINESS SCHOOL, але й давали свої поради, рекомендації, а по завершенні форуму фінансово підтримали найяскравіші проекти, надавши їм гранти для подальшої розробки та реалізації!

6 команд, в яких учасники, віком від 5 до 16 років, розробили не просто ідеї, а створили бізнес-плани щодо випуску нових товарів та послуг. Діти вивчили ринок збуту, визначили цільову аудиторію та її запити, провели соціальні опитування, а на завершальному етапі – зв’язалися з фірмами партнерами та постачальниками для визначення остаточної ціни на свій товар. Представлені на форумі проекти були досить різнопланові – як підприємницькі, так і соціальні!

А ось і вони!

Перша, наймолодша команда «Кавунчики» розробила свою власну іграшку зі схованкою – «Mini-Cat». Кому, як не діткам, віком від 5 до 8 років, знати, яку іграшку потрібно створити! Їхній проект вразив всіх присутніх і отримав грант у розмірі 7 200 грн.

Крута чоловіча команда під назвою «Легендарні лідери» розробила унікальну сорочку-трансформер для всіх членів сім’ї. Це дуже стильно і вишукано, коли мами, татусі і дітки одягають однаковий одяг, виділяючись серед натовпу і демонструючи свою єдність. На реалізацію цього проекту журі виділило 4000 грн.

Чарівні дівчата з команди «Sweet Night» представили на розгляд проект «Tea Monster». Це не просто чай, а чай-іграшка, упаковка якого буде тішити дітей ще довго після закінчення улюбленого напою. 2000 грн - це стартові інвестиції.

Прекрасним тандемом з чаєм може стати неймовірний продукт компанії «Dilisa», яка створила шоколадні цукерки у скриньці з настільною грою. Унікальність продукту «Bon bon box» полягає у тому, що гра складається з 4 материків, а цукерки своєю формою та смаком відображають їхню суть. Грант компанії склав 4100 грн.

Потужний проект у вигляді сервісу з доставки свіжої дієтичної їжі, забезпечення людей здоровим раціоном на кожен день з розробкою, як загальних, так і індивідуальних програм харчування, запропонувала команда «Food for every day». І на подальшу розробку даного проекту учасники форуму отримали 5600 грн.

А найбільшу підтримку отримав соціальний проект команди «Children of the future». Юні підприємці, спілкуючись з дітками з особливими можливостями, зрозуміли, що їм необхідні і увага, і турбота, і фінанси. Тому команда розробила спеціальний блокнот «My special book» з відомими цитатами, з тактильним матеріалом, з ароматизованими сторінками та ще з багатьма цікавинками. П’ятдесят відсотків від продажу цих блокнотів піде на благодійність. Даний проект отримав грант у розмірі 10 000 грн та 600 доларів.

Загальна сума, яку отримали юні підприємці на реалізацію своїх товарів та послуг, склала 32 900 грн та 600 доларів. Але найважливіше – це підказки успішних підприємців та бізнесменів, на що потрібно звернути увагу у реалізації задуманого та які ризики необхідно прорахувати. Дехто з членів журі запропонував власну підтримку і виявив бажання особисто взяти участь у створенні тих чи інших товарів. І діти, і весь колектив Бізнес-школи «MiniBoss» висловлює свою подяку за неймовірну підтримку та натхнення!


Попереду ще багато роботи. Але кожен крок на цьому шляху приносить студентам MINIBOSS BUSINESS SCHOOL не лише досвід, але й неймовірне задоволення, бо поруч коло однодумців та неймовірно успішних і щасливих людей, які притягують до себе ще більший успіх та реалізацію!

І все це можливо лише в Бізнес-школі «MiniBoss».


Автор:
Євгенія Блажевська 

Дивіться весь фотоальбом Форуму стартапів 2017 р. у Чернівцях:
  


 

MINIBOSS BUSINESS SCHOOL у м. Чернівці

LEONARDO ART SCHOOL (CHERNIVTSI)