понеділок, 20 березня 2017 р.

Щоб почати власну справу, Максим Голенчук полюбив математику, а тепер у захваті від Бізнес-школи «MiniBoss»!

Ранкова зарядка та біг – ось рецепт бадьорості на ввесь день від одного із учнів Бізнес-школи «MiniBoss», що у Чернівцях. Саме так свій ранок розпочинає Максим Голенчук. І кожен день йому приносить радість, нові знання та ідеї, якими він із задоволенням ділиться зі своїми колегами-Мінібосами на навчанні. Максим, будучи дуже творчою та розумною дитиною, у свої сім років вже має чітке бачення, що треба робити, щоб вирости успішним мужчиною.

«Щоб бути успішним чоловіком, треба заробляти гроші, треба бути веселим і радісним від своєї роботи і обов’язково багато гратися зі своїми дітьми!» - це те, що точно приносить щастя та успіх. І це те, над чим Максимчик працює вже з дитинства. Власну справу він не просто обдумує, а має конкретні наміри, і, навчаючись у MiniBoss Business School (Chernivtsi), робить спроби скласти свій бізнес-план та вірить у власний успіх. А його вмінню обходитись з маленькими дітками можуть позаздрити і дорослі чоловіки. Максим найстарший із трьох дітей у своїй сім’ї, а тому, він опора і підтримка для мами і достойний приклад для трирічного братика Стаса та сестрички Вікусі, якій 2 рочки.


Максим допомагає мамі по господарству і вже чітко розуміє, що таке відповідальність за себе і за рідних, також він бавиться з малечею, вчить їх бути слухняними, а інколи грається з ними, так, неначе й сам малюк.


У Максима багато різних хобі, серед шкільних предметів йому найбільше подобається математика! Цій науці він вчиться старанно, бо як же стати успішним бізнесменом без вміння рахувати? Але, понад усе, хлопцю імпонує мистецтво. Йому подобається фантазувати, а свої мрії, особливий погляд на світ та найсміливіші ідеї він реалізовує у творчості, займаючись квілінгом та малюючи фарбами. Особливо Максима захоплює природа. «Це неймовірне задоволення, спостерігати за її величчю та відтворювати побачене на папері», - каже Максим. Такий талант обов’язково потрібно розвивати!!!



І з кожним днем Максим все ближче і ближче до реалізації своїх мрій, бо навчання йому приносить тільки задоволення та радість!!!

Фотоархив Максима Голенчука:



 



Автор статті: вчитель-тренер MiniBoss Business School в м. Чернівці,
Євгенія Блажевська

MINIBOSS BUSINESS SCHOOL у м. Чернівці

LEONARDO ART SCHOOL (CHERNIVTSI)