четвер, 14 грудня 2017 р.

Магія краси: як створити та заробляти на цьому? - професійний майстер-клас


«Шукати красу всюди, де тільки можна її знайти і дарувати її тим, хто поруч з тобою».

З таким гаслом працює неймовірний косметологічний центр «Naturel» та його чарівна засновниця - Єсипчук Оксана.

Любов до медицини та прагнення зробити світ кращим завжди йшли в ногу з Оксаною.

«Ще в свої студентські роки я вже бачила багато недоліків у сфері медичного обслуговування. А питання жіночої краси та внутрішньої гармонії являлося для мене пріоритетними.


Магія краси завжди користувалася пошаною у прекрасної половини людства. Маленькі дівчата хочуть швидше вирости, стати привабливими і жіночними, дівчата в перехідному віці прагнуть позбутися від юнацьких прищів, мати гарний колір шкіри, стати милими і бажаними для всіх хлопців, а вже виходячи заміж, народивши та виховуючи дітей, жінки прагнуть зберегти свою молодість і красу, позбутися від післяпологових ефектів (наприклад, від зайвої повноти), а пізніше і від непотрібних зморшок, неправильної пігментації шкіри, сивини і тому подібних речей.

Для того, щоб бути фахівцем своєї справи я дуже багато часу приділяла вдосконаленню у своїй професійній сфері – багато років працювала лікарем-косметологом, їздила на різного виду тренінги, переважно за кордон, переймала досвід передових спеціалістів європейського рівня.

Для того, щоб чогось досягнути в житті потрібно спочатку віддати, вкласти насамперед в себе і результат не забариться. Так і з’явився світу проект «Naturel» - розповіла Оксана Єсипчук

Заходячи туди, ви відчувайте душевну гармонію, умиротворення та передчуття чогось приємного.


Чому саме так?

Адже тут індивідуальний підхід, кваліфікований персонал, сучасне обладнання, вирішення будь-яких косметологічних проблем, відмінна репутація та єдиний центр в Україні, який працює згідно методик провідних європейських косметологічних закладів.

Оксана Єсипчук є власником медичного закладу «Naturel» та за сумісництвом – головний лікар.

Наші студенти мали змогу на собі спробувати найекзотичніші послуги закладу – золоту та шоколадну маски для обличчя. Було приємним й те, що дітки перебували в ролі як пацієнтів так і лікарів. Такого релаксу та задоволення ви не знайдете ніде.


Не приховуйте свою красу. Оберніть її в ідеальний образ, викликаючи захоплення всіх навколо.

Автор статті: вчитель-тренер – Яна Попадюк

MINIBOSS BUSINESS SCHOOL у м. Чернівці

LEONARDO ART SCHOOL (CHERNIVTSI)