пʼятницю, 9 червня 2017 р.

Як стати батьком та мамою №1

На Всеукраїнському чемпіонаті нагороджували не лише найкреативніші проекти та найуспішніші команди, але й найкращих батьків, які протягом року підтримували, направляли та цікавилися успіхами своїх дітей.



Скільки б у дитину не вкладав викладач, якщо немає надійного батьківського плеча, підтримки і віри в сили дитини збоку найдорожчих і найрідніших людей у світі – то досягнути такого успіху не вдається. Але, на щастя, є батьки, які не просто дають дітям шанс на щасливе майбутнє, навчаючи їх в Бізнес-школі «MiniBoss», але які завжди поруч, переймаються успіхами і разом долають невдачі, не контролюють, а надихають своїх дітей на ще більші досягнення!

Таких батьків у MiniBoss чимало. Але особливу подяку і визнання найкращими 2017 році отримали «Тато року» - Микола Полицький та «Мама року» - Тетяна Паскалюк. Цих батьків знають чи не всі учні нашої бізнес-школи. А вони знають кожен крок, кожну маленьку і велику перемоги своїх діточок, які ті здобули, навчаючись у «MiniBoss Business School»! Дякуємо Вам за прекрасних дітей і за те, що розділяєте з нами радість їхнього виховання, навчання та становлення успішними людьми!




MINIBOSS BUSINESS SCHOOL у м. Чернівці

LEONARDO ART SCHOOL (CHERNIVTSI)