вівторок, 20 грудня 2016 р.

Юна чернівчанка Софія Ковтун підкорює вершину за вершиною! Попереду – Голівуд!

Талант – це не лише дар від Бога, це постійна робота над собою. Якщо людина талановита, це зовсім не означає, що вона може менше працювати, навпаки, їй не можна зупинятися на досягнутому, а потрібно все більше і більше докладати зусиль для саморозвитку і самовдосконалення. Софійка Ковтун – одна із тих, кого Бог щедро наділив різними талантами, і хто з дитинства звик працювати над собою, долати всі перешкоди та рухатися вперед! У 10 років Софія займається вокалом, плаванням, виготовляє листівки ручної роботи, грає на фортепіано, здобула титул «Міні Міс України», а також є володарем численних премій з вокалу та мистецтва всеукраїнського і міжнародного значення.

Секрет успіху на перший погляд простий – це талант, старання та підтримка рідних. Батько Микола для дівчинки – авторитет. Мама Тетяна для Софійки – найкраща подруга, перший порадник і найсуворіший критик у творчості. Також у Софії є дві сестрички, меншій – 2 роки, а старша вже здобуває освіту у одній із найкращих шкіл Канади. Затишна сімейна атмосфера, дружні відносини, родинні традиції – все це надихає Софію на творчість, а ще бажання створити щось унікальне і постійне розширення кола однодумців.

Значно більше близьких по духу людей в оточенні Софії з’явилося з початком її навчання
у Бізнес-школі «MiniBoss» та у школі креативу «LEONARDO». Мистецтво неймовірно захоплює дівчинку. Вона самостійно виготовляє листівки ручної роботи, займається скрапбукінгом та пише картини. Малювати – дещо складніше, - зізнається Софія, - однак навчання в «LEONARDO» додає неабиякої впевненості у власних силах! А нові ідеї, дитячий запал і прагнення творити, що лягли в основу картин, створених під керівництвом Людмили Скрипи, принесли Софії Ковтун перемогу на Міжнародному фестивалі «Світ талантів» та Першу премію у номінації «Шоу талантів. Художники». Також вона отримала Першу премію за найкраще виконання пісні та показ неймовірно захоплюючого шоу.



Зараз Софію Ковтун запросили представляти Україну на конкурсі в Голівуді, хто знає, можливо тут у Чернівцях серед нас навчається майбутня зірка Всесвітнього масштабу? А якщо в неї інша доля, то те, що Софія Ковтун обов’язково знайде своє місце під сонцем у дорослому житті, самореалізується та буде успішною і щасливою людиною – це однозначно!

Автор: Євгенія Блажевська

MINIBOSS BUSINESS SCHOOL у м. Чернівці

LEONARDO ART SCHOOL (CHERNIVTSI)