четвер, 12 вересня 2019 р.

"Ми самі автори нашого життя" - Олександра Крилюк, студентка MiniBoss




А у скільки років ви почали задумуватись про своє майбутнє? Студентка MiniBoss Business School у місті Чернівці Крилюк Олександра у свої 13 вже чітко усвідомлює чого, коли і що саме їй потрібно. Тому що, вона навчається на багаторівневому бізнес-курсі з глибоким та системним підходом: це симбіоз розвитку особистості, придбання бази економічних знань і практичного досвіду. Радимо прочитати Вам мотиваційний пост від Олександри:

« "Зроблю це завтра!"
"В мене немає натхнення!"
"В мене ще купа часу! "
"Я недостатньо талановита для цього!"

Звичайні відмовки! Та, кажучи ці слова, чи не замислювалися ви коли саме настане це "завтра" або "потім"? Можливо, цього "завтра" взагалі ніколи не буде? Ні, я не кажу, що життя може обірватися щомиті! Ні! Я кажу, що відкладаючи на потім, ми ризикуємо ніколи й не досягти своїх мрій...

Можливо колись, давним-давно, ми відклали в довгий ящик справу, якою так хотіли займатися! Все вмовляли себе:"Потім... Зараз я зайнятий... Немає бажання". А потім, і взагалі забули про це.. І за кілька років, замість того, щоб займатися чимось, що дійсно приносить задоволення, в чому за всі ці роки ви могли б стати майстром, який робить все з душею та бажанням, отримує достатньо коштів, щоб забезпечити дитину всім тим, чого вона потребує — ви сидите в душному офісі, перебираючи папірці, які на вас повісило керівництво. І це в той час, коли діти, які чекають на вас вдома, прагнуть уваги, якої не вистачає через вічну й нескінченну роботу, яка приносить копійки.

Так, я й сама не свята! Не завжди доводжу все до кінця. Іноді можу відкладати на потім. Але я намагаюся вчепитися навіть за найменшу можливість та перебороти найбільшу лінь. Я просто не хочу втратити своє майбутнє.

Звичайно, іноді комусь щастить і відкладена справа не стає великою проблемою в їхньому житті. Звичайно, не всі хочуть дітей. А можливо, навіть мріють про роботу в офісі. Це особистий вибір кожного і не мені вас зупиняти.

Цими словами я лише хотіла донести думку про те, що ви самі маєте право керувати своїм життям, вносити корективи, змінювати його в зовсім іншу сторону! Але відкладене або забуте не може не вплинути на життя в цілому. Адже у кожної дії є свої наслідки.

Не вір тим, хто каже: "Дурня якась", "В тебе нічого не вийде", "А от у доньки баби Василини — краще". Всі ми автори нашого життя! І тільки нам вирішувати як саме воно буде написано.

Твори, мрій, працюй та втілюй, адже талант — це не Божий Дар, а кількість часу вкладеного в роботу.»

MINIBOSS BUSINESS SCHOOL у м. Чернівці

LEONARDO ART SCHOOL (CHERNIVTSI)