четвер, 19 квітня 2018 р.

В MiniBossi година практичних порад по запуску свого бізнесу від Миколи Полицького




Микола Полицький – професіонал із багаторічним стажем роботи у сфері запуску стартапів!!! Він вміє відрізняти ідеї, які принесуть прибуток від тих, які так і залишаться нереалізованими чи неокупними.

Для реального успіху є кілька ключових моментів, які повинні бути дотримані в обов’язковому порядку, - каже бізнесмен. І починати треба з налагодження правильної структури, побудови міцної команди та чіткого розподілу обов’язків, щоб кожен розумів за яку сферу він відповідальний!


Якщо коротко, то для початку бізнесу потрібно три термінали: фінанси, продажі і виробництво – це три кити з чого починається бізнес. Кожен працівник є ключовим у своїй сфері. Людина професійно може займатися тільки одним напрямом і бути відповідальною за прийняті рішення, перемоги чи невдачі.

Студентів MiniBoss Business School вразило і надихнуло порівняння, що бізнес – це потічок, труднощі – це забруднення і перекриття потоку, а керівник – це той, хто слідкує за чистотою і безперервністю плину води. Взагалі чи буде ідея прибутковою – залежить саме від власника, його вміння «зарядити позитивом на плідну роботу», контролюючих функцій та власного «горіння» улюбленою справою. Керівник має усувати складнощі і розвивати підприємство, ідею, бізнес. Він зобов’язаний бути обізнаним і високовмотивованим. Він може навіть нічого не робити, але саме він несе відповідальність за все!

Однак є ще кілька моментів, які красномовно говорять про успіх компанії. Наприклад, почнемо із маркетингу та продажу: чим більше замовлень - тим краще працює маркетолог, фінансист заради прибутку повинен вміти говорити «ні» всім і власнику в першу чергу. Коли надходять гроші в компанію, перше, що потрібно зробити - виділити необхідну суму на виробництво, а потім вже думати про інші витрати.

Підсумовуючи, спікер наголосив, що висока мотивація і зусилля – це саме той рушій, який будь-яку ідею перетворить у прибуток!!!

Автор: Євгенія Блажевська

MINIBOSS BUSINESS SCHOOL у м. Чернівці

LEONARDO ART SCHOOL (CHERNIVTSI)