вівторок, 5 вересня 2023 р.

ВСЕБІЧНИЙ РОЗВИТОК ДИТИНИ - ФУНДАМЕНТ МАЙБУТНЬОГО

Всебічний розвиток дитини – це фундамент майбутнього Життя. Основа, на яку поступово накладається нова та більш нова інформація. Якщо основа надійна, то подальше навчання буде проходити легко та природно. А так, як ми вчимося все подальше життя, і кожен новий день може приносити непередбачувані обставини, всебічний розвиток дитини з дошкільного віку дозволить у дорослому житті бути готовим до різких змін, швидкого реагування на різні процеси, бути стресостійким та адаптивним.

Чим різноманітніша діяльність, до якої долучається дитина, тим більше можливостей відкривається перед нею у майбутньому!

Всі ми розуміємо, що всебічний розвиток особистості - це розумовий розвиток, творчий, емоційний, фізичний, моральний. Але навчання у школі, вузько профільних гуртках та спортивних секціях не забезпечує у повній мірі розвиток логіки, аналітичного, просторового та критичного мислення; здатності виражати себе, коректного виявлення своїх почуттів та емоцій; повного впровадження в соціум через максимальну взаємодію та спілкування зі дорослими та однолітками, визначення та розуміння їх емоцій.

Про підприємництво, як інструмент формування навичок конструктивного спілкування, вміння чути та розуміти співрозмовника, досягнення цілей та формування власної точки зору, ораторського мистецтва, роботи в команді, вміння брати на себе відповідальність, бути новатором… - взагалі забуваємо… А це - основні навички, які необхідні в дорослому житті. І, звичайно ж, їх потрібно розвивати у комплексі.

MINIBOSS BUSINESS SCHOOL – Ваш помічник у всебічному розвитку дитини та підлітка.

MINIBOSS BUSINESS SCHOOL у м. Чернівці

LEONARDO ART SCHOOL (CHERNIVTSI)