понеділок, 6 травня 2019 р.

У Чернівцях зі шкільної парти виховують успішних бізнесменів

16 квітня у ресторані «Winston Hall» відбувся ІІІ Форум Стартапів підприємливих школярів


Минулого вівторка представники філіалу Міжнародної освітньої мережі Бізнес-шкіл для дітей та підлітків MINIBOSS BUSINESS SCHOOL у м. Чернівці за сприяння Європейської Асоціації Розвитку Бізнесу організували ІІІ щорічний Форум Стартапів, аби виявити і підтримати інноваційні і соціально-корисні бізнес-проекти дітей 5-17 років.

Команди підприємливих школярів запропонували 9 комерційних проектів і один – соціальний:
Виробництво корпоративного печива з фірмовою символікою.
Виробництво наборів з шоколадних цукерок та міні-плиточок з яскравим упакування та незвичними 7 смаками.
Виробництво арт-чохлів з картинами молодих українських художників.
Виробництво розвиваючої бізнес-гри.
Виробництво пристрою для вимірювання свіжості продукції.
Виробництво тематичних яскравих шахів для дітей.
Створення м’яких пазлів для активного відпочинку на природі, розваг, розвитку дітей та цікавого спільного проведення часу у родинному колі.
Виготовлення захоплюючої фінансової настільної гри, яка б подарувала дітям приємні емоції та гарний настрій підліткам, їхнім друзям та сім’ям.
Виробництво горщиків унікальної форми для рослин.
Підтримка людей пенсійного віку. Залучення інших людей до активної допомоги людям похилого віку.

Оцінювали юних бізнесменів власники і топ-менеджери провідних компаній. А голосували за підготовлені учнями проекти, що вирішують різні проблеми суспільства і задовольняють потреби людей, – видачею своїх корпоративних грантів.

Під час виступів-презентацій 10-ти команд учасниць відбувалося активне обговорення їхніх бізнес-проектів. Успішні підприємці краю ділилися своїм досвідом з підприємливими дівчатами та хлопцями і водночас шкодували, що у їхньому дитинстві не проводили такі навчання.

– Перш за все, хочу сказати ДЯКУЮ БАТЬКАМ, які свідомо інвестують у розвиток Дитини, в пріоритеті яких прописана і ДИТЯЧА БІЗНЕС-ОСВІТА! Адже не важливо чим ти будеш займатися по життю, сьогодні важливо не тільки володіти теорією, а в першу чергу навчитися вчасно розпізнавати, розвивати та МОНЕТИЗУВАТИ свій ТАЛАНТ і ЗНАННЯ, ДОВОДИТИ ІДЕЮ/ціль до РЕЗУЛЬТАТу! – наголосив генеральний директор MINIBOSS BUSINESS SCHOOL у м. Чернівці Богдан Лукань. – Мені ПРИЄМНО, що у суспільстві вибудовується КУЛЬТУРА розуміння того, наскільки важливо саме з п’яти-шестирічного віку вивчати підприємницькі навики, ораторське мистецтво та інші інструменти переможця (так звані «софтСкіли»), які формують ФУНДАМЕНТ на шляху до ЩАСТЯ і УСПІХУ. Наша команда все робить для того, щоб розвивалося підприємництво. Відтак, наша держава буде розквітати, будемо сплачувати податки, створювати робочі місця і рухатися в напрямку до кращих економік світу. Дякую нашим представникам соціально-відповідального бізнесу, які упродовж навчального року проводили майстер-класи для діток, передаючи свої знання та досвід. Мені приємно, що ви виділяєте свій дорогоцінний час для того, щоб підтримати молоде покоління. Для дітей така підтримка важлива, бо це ті крила, які виростають і допомагають полетіти у доросле життя.

Наприкінці Форуму Стартапів відбувся розіграш грантів на навчання у філіалі MINIBOSS BUSINESS SCHOOL у м. Чернівці за трьома напрямками:
Бізнес-школа MiniBoss;
Арт-школа Leonardo;
Мовна школа Royal British School.

MINIBOSS BUSINESS SCHOOL у м. Чернівці

LEONARDO ART SCHOOL (CHERNIVTSI)