вівторок, 9 жовтня 2018 р.

Новий офіційний партнер філіалу Бізнес-школи MiniBoss у Чернівцях




Вітаємо нового офіційного партнера філіалу Бізнес-школи для дітей та підлітків MINIBOSS в м. Чернівці - філіал Центру Біржових Технологій в м. Чернівці!

Центр Біржових Технологій — велика українська компанія, яка веде свою діяльність з 1997 року.

Місія ЦБТ — підвищення фінансової грамотності українців і забезпечення їх надійними інструментами для отримання стабільного пасивного доходу.

За 21 рік існування компанії в ній пройшли навчання понад 13 тисяч клієнтів, і ця цифра з кожним днем ​​зростає.

На безкоштовних семінарах і тренінгах всі бажаючі опановують навички фінансового планування, вчаться як грамотно розпоряджатися своїми доходами і формувати накопичення.

Ще один напрямок діяльності Центру Біржових Технологій — консультування з питань вигідних інвестицій.

Досвідчені фінансові експерти та консультанти ЦБТ постійно вивчають і аналізують фінансові ринки, рекомендуючи клієнтам області найбільш перспективні інвестиції.

Для всіх бажаючих освоїти професію трейдера* в ЦБТ розроблений спеціалізований курс навчання основам біржової торгівлі, що дозволяє досконало оволодіти всіма тонкощами цієї професії під керівництвом досвідчених професіоналів і почати заробляти.

Філії Центру є в багатьох великих містах нашої країни. За час свого існування Центр Біржових Технологій завоював бездоганну репутацію у клієнтів і партнерів, активно і послідовно впроваджуючи в життя тезу — «гроші повинні працювати», і став для багатьох українців провідником до успіху і забезпеченого майбутнього.

*Трейдер — той, хто займається управлінням власним капіталом на міжнародних фінансових ринках з метою отримання прибутку.

Колектив Бізнес-школи MINIBOSS м. Чернівці щиро бажає подальших успіхів Центру Біржових Технологій!)

MINIBOSS BUSINESS SCHOOL у м. Чернівці

LEONARDO ART SCHOOL (CHERNIVTSI)