вівторок, 14 листопада 2017 р.

Микола Сорочан: «Рік тому я створив свій перший бізнес-проект, другий готуватиму, враховуючи набутий досвід»


Микола Сорочан у свої 14 тренується і в спорті, і в бізнесі. Хлопець переконаний: «Якщо ти в чомусь хочеш досягнути успіху, то цій справі необхідно присвячувати і час, і зусилля. Займатися потрібно серйозно, здобувати досвід, робити помилки, виправляти їх і знову перемагати».

Микола стверджує, що головне в бізнесі – не тільки гроші, але й можливість себе реалізувати. Важливо, щоб справа, яку ти робиш, - приносила людям радість, а тобі задоволення!

У Бізнес-школі «MiniBoss» Микола навчається вже другий рік. І за цей час він багато чого зрозумів, починаючи з того, що потрібно робити, щоб почати заробляти, завершуючи створенням власної команди та бізнес-проекту «Food for every Day». Це команда, в якій Микола був капітаном і яка достойно виступила на Всеукраїнському чемпіонаті в Одесі.


Зараз Микола Сорочан з усмішкою згадує свій перший бізнес-проект та переживання, пов’язані з його реалізацією, а особливо те, як він розраховав бюджет і думав, що для старту потрібна кругленька сума у кілька сотень тисяч. Тепер хлопець розуміє на що дійсно потрібно робити акценти, як правильно розраховувати бюджет та вибудовувати стратегію для досягнення успіху.

Микола Сорочан зарекомендував себе у MiniBoss, як дуже перспективний і мудрий керівник, тому цьогоріч його знову обрали капітаном. Послуги – це те, що подобається створювати юному підприємцю і в нього багато однодумців серед чернівецьких MiniBoss-ів.
 
«Перепродати вже виготовлений товар не так складно і це тенденція минулого. Вимоги сьогодення – створення нового і ексклюзивного», - переконаний Микола.


Тому він і надалі збагачуватиме ринок новими послугами. Чим саме? Скоро дізнаємось!!! Адже саме у другому семестрі на всіх MiniBoss-ів чекає практичне втілення всіх власних бізнес-ідей в реальність!

MINIBOSS BUSINESS SCHOOL у м. Чернівці

LEONARDO ART SCHOOL (CHERNIVTSI)