середу, 15 листопада 2017 р.

Мислити глобально, а діяти локально – секрет успіху і бізнесменів, і держслужбовців.


Обдумуючи власні бізнес-проекти, необхідно обов’язково враховувати особливості країни, в якій ви живете та реалії сьогодення – це чернівецькі MiniBoss-и прекрасно розуміють, а тому вони були щасливі відвідати майстер-клас Першого заступника голови Чернівецької обласної адміністрації Михайла Павлюка та глибше зрозуміти, як розподіляється бюджет Чернівецької області, які сфери мають достатнє забезпечення, а що з паперових декларацій потрібно перетворювати у проекти, які діятимуть і реально покращуватимуть життя соціально незахищених верств населення.

Ми не народжуємося Наполеонами, Едісонами чи Черчілями, - так оригінально розпочав свою промову Михайло Павлюк, - всі ми розпочинаємо зі школи, з навчання, з саморозвитку і приходимо до розуміння того, що не влаштовує нас і суспільство в цілому. Найголовніше – це зрозуміти, що не так і результативно докладати зусиль, щоб це змінити! Мислити глобально, а діяти локально!


Михайло Павлюк також наголосив на необхідності планувати справи на день, на місяць та на рік вперед, мати програму дій і власні життєві пріоритети. А наступним кроком має бути пошук однодумців та побудова сильної команди. Саме цим принципам досягнення успіху наші MiniBoss-и з 5 років навчаються у Бізнес-школі під час інтерактивних групових занять, класових та позакласових тімбілдінгів та практичної реалізації власних соціальних та бізнес-проектів.

А коли зі студентами Бізнес-школи MiniBoss своїм досвідом діляться такі молоді та високопрофесійні люди, то у дітей ще швидше за спиною виростають крила і з’являються великі мрії, оскільки вони розуміють, що для досягнення гідного результату у власній справі не потрібно чекати 10, 20, 30 років, а якщо почати вчитися зараз, вчитися якісно, як наголосив Михайло Павлюк, оточувати себе професіоналами і з захопленням займатися своєю справою, то цих результатів можна досягнути набагато швидше і вийти на високий та достойний рівень – це власним прикладом продемонстрував Перший заступник голови Чернівецької обласної адміністрації.


Майстер-клас був жвавим та емоційним, у дітей як завжди було безліч запитань, а часові обмеження тільки розпалили жагу до пізнання оточуючого світу, внутрішньодержавних процесів та секретів успішності впливових осіб!

MINIBOSS BUSINESS SCHOOL у м. Чернівці

LEONARDO ART SCHOOL (CHERNIVTSI)