суботу, 18 червня 2016 р.

Світ змінюється. Нові запити на освіту 21-го століття.


Світ змінюється. Змінюються і запити.
Наприклад, запит на освіту.

За останні 20 років наше покоління пережило інформаційний шок. Ми навчилися жити і працювати за допомогою комп'ютера, за допомогою телефону і не уявляємо по іншому вже своє життя.

Наші батьки ще 50-45 років тому мали чорно-білі телевізори і вчилися в бібліотеках та по конспектах в інституті.

Сьогодні діти і студенти потребують не вчителів, а наставників, які повинні розповісти, як влаштован світ і допомогти профоріенітроваться дитині, вибравши предмети і методи самоосвіти, які може він використовувати.

Час безкоштовного обов'язкового освіти "для всіх" неминуче добігає кінця. Настає час самоосвіти.

Вже сьогодні, заповнивши кілька тестів в мережі ви можете опредліться з нахилами своєї дитини і по його здібностям вам буде необхідно в майбутньому тільки скласти програму його навчання.

Середній бал ви вже сьогодні отримуєте при незалежному тестуванні, але ніхто не може сказати, навіщо він потрібен. Адже, якщо дитина буде істориком, то навіщо йому математика, а, якщо він буде біологом, то навіщо йому фізика? І, відповідно, навіщо йому отримувати стреси від поганих оцінок з предметів, які в житті йому ніколи не знадобляться.

Світ змінюється і змінюється система сприйняття інформації. Діти 80% знань отримують з мультфільмів і науково-пізнавальних телеканалів, а в школу як і раніше носять 10-ти кілограмові портфелі з паперовими підручниками. При цьому на перервах вони все розважаються гаджетами, швидкість процесорів кожного з яких на порядок вище, ніж швидкість процесора компьютора в учительській.

www.miniboss-school.com

MINIBOSS BUSINESS SCHOOL у м. Чернівці

LEONARDO ART SCHOOL (CHERNIVTSI)