понеділок, 20 червня 2016 р.

В Чернівцях відкриваєтся філія MINIBOSS BUSINESS SCHOOL.

Більше 15 років Міжнародна освітня мережа з Великобританії - MINIBOSS BUSINESS SCHOOL, надає можливість мудрим батькам зробити найважливішу інвестицію в їх житті - інвестицію в своїх дітей. У вересні 2016 року в Чернівцях відкривається філія Міжнародної освітньої мережі MINIBOSS BUSINESS SCHOOL.

Осягати ази економіки і підприємництва краще в команді досвідчених викладачів, підприємців, успішних бізнесменів, меценатів, вчених, ніж на безкрайніх просторах ринкової економіки.

Система додаткового навчання бізнес-школи вихідного дня MINIBOSS BUSINESS SCHOOL дозволяє дитині поступово зануритися в глибоке усвідомлення навколишнього світу; дізнатися про взаємозв'язки в економіці, політиці, суспільних процесах; розкрити свої таланти; навчитися їх монетизувати; навчитися усвідомлено поглинати інформацію і сприймати дійсність через призму знань, а не заучування "історії" людства, яка запропонована державою у вигляді політичної пропаганди.

Тверезо мислити і не допускати елементарних помилок на життєвому шляху - ось головна мета при вихованні успішної людини.Нажаль загальноосвітня школа не може дати дитині рецепти, як навчитися заробляти гроші, будувати підприємства, розвивати бізнес ...



Загальноосвітня школа не вирощує "спадкоємців" бізнесу для своїх батьків. Мета державного утворення - виховати стільки різнопланових особистостей, скільки потрібно для безперебійного функціонування державних процесів.Таким чином, система освіти одночасно готує і двірників, і вчених, і "мільярдерів". Де проходить ця тонка грань ні вчитель в школі, ні міністр освіти визначити не можуть. В одному випадку - вихователем успішної особистості є сім'я, в іншому "випадок".

Науковий відділ Міжнародної освітньої мережі MINIBOSS BUSINESS SCHOOL вже багато років успішно впроваджує струнку запатентовану методику формування успішної особистості. Як отримати 100% гарантію успіху вашої дитини знають вчені-педагоги і успішні підприємці. Ментори, діляться своїми знаннями в аудиторіях, на майстер класах, в ділових поїздках, на форумах і чемпіонатах, які організовує Міжнародна освітня мережа MINIBOSS BUSINESS SCHOOL.

Будучи безперечним світовим лідером дитячого бізнес-освіти, Міжнародна освітня мережа MINIBOSS BUSINESS SCHOOL формує основу майбутнього Вашої дитини і вашої родини. А значить, вона доповнює і узагальнює всі знання, які дитина отримує в школі, сім'ї та самостійно з зовнішніх джерел інформації. Бізнес-школа MINIBOSS доповнює, систематизує знання і змушує по-іншому ставитися до нових. Учні Міжнародної освітньої мережі MINIBOSS BUSINESS SCHOOL вже через кілька місяців занять починають жадібно вбирати інформацію в школі, стають лідерами в своїх спільнотах і дуже сильно починають відрізнятися від однолітків за рівнем розуміння взаємозв'язків між розрізненими знаннями, одержуваними в школі.

Тенденції розуміння важливості місії і цілей MINIBOSS BUSINESS SCHOOL підприємцями, бізнесменами, державою і суспільством, в цілому, визначають і темпи розвитку Міжнародної освітньої мережі.Так за 11 місяців минулого року було відкрито 16 нових бізнес-шкіл по франшизі в таких країнах, як Польща, Грузія, Росія, Молдова, Болгарія та Україна.

Пройшли навчання франчайзі з Кіпру, Вірменії, Азербайджану.

Підписані десятки протоколів про наміри про відкриття бізнес-шкіл з Торгово-промисловими палатами і Бізнес-асоціаціями, школами та ліцеями в різних країнах.В цьому році франчайзингова модель, запропонована Європейським Бюро Розвитку Бізнесу, що є власником бренду "MINIBOSS BUSINESS SCHOOL" та авторських методик, об'єднаних в Комплекс виняткових прав "MINIBOSS BUSINESS SCHOOL" (www.miniboss-school.biz), дозволить відкрити десятки бізнес-шкіл по всьому світу. Що дозволить навчати дітей бізнесу, не відправляючи їх на кілька років в закриті пансіони Європи, Америки чи "Туманного Альбіону". Доступність навчання також "на обличчя".

Замість 10 000 - 50 000 доларів США або євро на рік за подібну освіту за кордоном, щасливчики, в чиїх містах вже відкриваються або функціонують школи вихідного дня Міжнародної освітньої мережі MINIBOSS BUSINESS SCHOOL, зможуть інвестувати в розвиток своєї дитини на порядок менше - від 150 євро в місяць. При цьому вигоди від навчання дитини в своєму мовному середовищі та знаходженні дитини в лоні своєї сім'ї - очевидні.

Педагоги всього світу погоджуються з тим, що дитина до 16 років повинна перебувати поруч зі своїми батьками. Саме в цей час закладається основа внутрішніх сімейних комунікацій на все життя. Якщо ви хочете, щоб у вас була міцна сім'я зі своїми традиціями і основами успіху, педагоги MINIBOSS BUSINESS SCHOOL категорично не рекомендують відправляти дітей вчитися за кордон, якими б значимими ці знання не були. Адже щаслива сім'я - це не та, у якої десь далеко є діти, з якими бачишся 1 раз на рік, а та, яка живе кожен день в любові і турботі один про одного.


І ця турбота, "плече" і підтримка не повинні полягати в одному телефонному дзвінку або пересилання суми грошей. Будь-якій людині потрібні тактильні відчуття і близька присутність в сім'ї. Тоді філософія сімейного щастя стає філософією кожного його члена. А сім'я перетворюється в команду, яка веде успішний бізнес зі взаємним розумінням процесів.

Зростити зерна таких відносин, на жаль звичайна школа не може. Поголовно серед молоді спостерігається тенденція виїхати жити за кордон, не маючи перспективи ні в роботі, ні в бізнесі, ні в сімейному житті.Тільки Міжнародна освітня мережа MINIBOSS BUSINESS SCHOOL пропонує спеціальний курс 8-ми річного (!) додаткового навчання дітей та спеціального курсу для батьків, які створені як єдина система для спільного з педагогами виховання дитини.

Успіх залежить тільки від спільних дій, спільних проектів, совметстних сімейних рішень, спільних перемог і розчарувань.Успішність і унікальність самої методики полягає в ігровій формі подачі матеріалів у вигляді щотижневих суботніх тренінгах, майстер-класах, форумах і чемпіонатах, літніх бізнес-таборах, бізнес-фестивалях, ділових пізнавальних поїздках по найбільшим підприємствам світу; розроблених методичних і навчальних матеріалах, які не мають аналогів в світі.

Перевірте на нашому сайті www.miniboss-school.com, відкрита чи ні бізнес-школа MINIBOSS У ВАШОМУ МІСТІ.

Якщо, ви самі готові відкрити бізнес-школу по франшизі, ВАМ СЮДИ.

Для всіх нагадуємо, що з січня 2016 року Міжнародна освітня мережа MINIBOSS BUSINESS SCHOOL оголошує про свої нові плани РОЗВИТКУ ПО КРАЇНАХ та про рекомендовани ціни на свої програми навчання.

Рекомендована ціна для навчання дітей:

    
Для міст з населенням до 1 млн осіб - від 150 євро на місяць
    
Для міст з населенням до 3 млн осіб - від 250 євро на місяць
    
Для міст з населенням до 5 млн осіб - від 350 євро на місяць
    
Для міст з населенням понад 5 млн осіб - від 450 євро на місяць
    
Для світових фінансових центрів (Лондон, Нью-Йорк, Цюріх, Франкфурт-на-Майні, Люксембург, Сінгапур та ін.) - Від 750 євро на місяць

MINIBOSS BUSINESS SCHOOL у м. Чернівці

LEONARDO ART SCHOOL (CHERNIVTSI)