середу, 23 серпня 2017 р.

"MiniBoss Business School": європейська Бізнес-освіта для Вашої дитини у Чернівцях


21 століття – ера інформаційного суспільства, пора бурхливого розвитку технологій та інноваційних тенденцій. У такий, час виховання дітей є особливою проблемою, адже, перед батьками постає безліч важливих запитань: "Як допомогти дитині стати особистістю?", "Як визначити її таланти?", "Як навчити дитину логічно мислити?", "Як допомогти обрати правильний шлях?".
  • "Найважливіша інвестиція – це інвестиція у власних дітей!", – впевнено запевняє керівництво Бізнес-школи для дітей та підлітків MiniBoss Business School, що відкрилась у Чернівцях у 2016-му році.
Саме тут діти отримують якісні практичні знання та навички, які стануть фундаментом для створення та розвитку власного бізнесу, соціально-економічного самоствердження, вираження лідерських якостей та ефективної командної роботи.

 

 

Міжнародна освітня мережа з Великобританії MiniBoss Business School вже більше 17-ти років впроваджує по всьому світу власну запатентовану методику формування успішної особистості. Школа формує основу майбутнього Вашої дитини: вона доповнює і узагальнює всі знання, які дитина отримує в школі, сім’ї та самостійно із зовнішніх джерел інформації.
Тут немає шкільних парт, нудної теорії, неправильних відповідей і навіть систем оцінювання… Тут вчитель не лектор чи критик, а бізнес-тренер, мотиватор, наставник та психолог водночас, який завжди похвалить за ідею, підтримає її та допоможе розвинути у правильному руслі. MiniBoss Business School – унікальний освітній заклад, де в кожній дитині розвивають смак до лідерства та підприємництва.
  • "Тільки креативна людина зі свіжими поглядами на життя, можливості, особистісний розвиток, може робити значний вклад у дітей, виводити їх на рівень ентузіазму і спрямовувати їх у напрямку самовдосконалення, самоствердження та реалізації бажаних цілей. Вчитель-тренер є людиною, яка щиро пишається кожному успішному дитячому кроку та вкладає частинку себе у їхнє майбутнє", — зазначає Яна Попадюк, вчитель-тренер MiniBoss Business School у м. Чернівці.
  • "Звичайна освіта не задовольняє всі запити часу. Вона важлива, адже дає набір знань і формує широкий кругозір у дитини та, на жаль, не вчить застосовувати ці знання на практиці, а це і є головною потребою сьогодення. Тому інвестиції в дітей – найважливіше завдання батьків", – запевняє Богдан Лукань, генеральний директор MiniBoss Business School у м. Чернівці. 

Чому варто віддати дитину в MiniBoss Business School?


Місією дитячої Бізнес-школи є створення якісно нової ділової еліти країни. Адже тут впевнені, що дитині недостатньо бути просто грамотною, а треба знати, як стати успішною і щасливою. Теорія і практика бізнесу важлива дітям для розуміння дорослого життя, для виявлення та розвитку талантів, для ранньої профорієнтації, для формування характеру успішної людини.
  • "Дитина, на виході зі звичайної школи, не знає своїх талантів, не практикувала себе в жодній професійній сфері та не має чіткої усвідомленості, ким вона хоче стати", – розповідає Олег Катеринюк, виконавчий директор MiniBoss Business School у м. Чернівці.
Системне навчання в Бізнес школі для дітей та підлітків MiniBoss Business School дає дитині можливість спробувати себе в різних професіях та видах діяльності, на різних управлінських рівнях, для того, щоб зробити основний професійний вибір у своєму житті, а ще – стати всебічно розвиненою та сильною особистістю.

 

За якою програмою навчають у дитячій Бізнес-школі?


Програма складається із 8-ми курсів, кожен із яких розрахований на один навчальний рік. Поетапно розкриваються таланти дитини, формується світосприйняття, та, окрім самих знань, програма дає дитині багаторазові можливості застосувати їх на практиці, побороти страхи і сумніви, розвинути креативність і винахідливість.

На основі інтерактивної ігрової методики студенти вивчають такі курси, як "Ази економіки", "Сімейна економіка", "Креативне мислення", "Засади ринкової економіки", "Проектний менеджмент", "Створюємо компанію", "Економіка міста", "Кар’єрна карта".


У якому віці найкраще розпочинати навчання у MiniBoss Business School?


Чим швидше дитина потрапляє в систему навчання Міжнародної освітньої мережі MiniBoss Business School, тим простіше і легше вона здобуває нові навички, тим креативніше розвиває асоціативні здібності, тим сміливіша вона в прийнятті рішень та втіленні в життя своїх проектів. Більше того – вона спокійно переживає свій перехідний період і краще навчається в школі.
  • "Наші психологи визначили, що найкраще приводити до нас дитину у віці 6-ти років, адже саме тоді розпочинається процес соціалізації, дитина максимально готова сприймати інформацію, а її характер тільки починає формуватися. В цьому віці діти мають безліч креативних ідеї і для них немає жодних меж чи заборон", – каже Олег Катеринюк, виконавчий директор MiniBoss Business School у м.Чернівці.
Проте, передбачено, що дитина може потрапити в Бізнес-школу MiniBoss і у більш старшому віці. В такому випадку, вона, безсумнівно, проходить основні теми попередніх курсів, але вже в інтенсивнішому форматі. "Якщо Вашій дитині вже 10-12 років, наполегливо рекомендуємо поквапитися!", – запевняє Олег Катеринюк.


MiniBoss Business School дає можливість дітям стати успішними в дорослому житті, адже тут вчать монетизувати свої таланти і знання, навчають робити усвідомлений вибір, створювати успішні соціальні та бізнес-проекти та виховують нове покоління сильних і відповідальних людей.

Якщо Ви розділяєте цінності школи та хочете, щоб Ваша дитина отримала якісну Бізнес-освіту європейського рівня, телефонуйте до нас вже сьогодні! +38-099 -258-20-02 .

Наша адреса Проспект Незалежності 119 (3 поверх).

Більше цікавої інформації знайдете тут:

Сайт: http://chernivtsy.miniboss-school.com

Сторінка в соціальній мережі Facebook: https://www.facebook.com/MINIBOSS.Chernivtsi/

Джерело

MINIBOSS BUSINESS SCHOOL у м. Чернівці

LEONARDO ART SCHOOL (CHERNIVTSI)