четвер, 1 червня 2017 р.

Краса - в деталях, рівень – в організації, професіоналізм – в результаті!


Бізнес-школа «MiniBoss» розпочала свою діяльність у Чернівцях восени минулого року. І менш, ніж за рік, наші учні отримали не лише важливі теоретичні знання, але й здобули безцінний практичний досвід! Вони виступили на місцевому форумі з підприємництва та представили свої бізнес-проекти на Всеукраїнському чемпіонаті в Одесі. І не просто представили, а отримали всеукраїнське визнання – почесне 2 місце. Змагалося 49 команд – це 49 унікальних, різнопланових проектів, частина з яких вже не просто створені чи описані, а втілені в життя і очікують на патентування! Ось такі плоди праці наших учнів під керівництвом високопрофесійних викладачів.

А тепер дещо детальніше про виступ чернівецького філіалу та наших розумних, успішних і неймовірно креативних дітей!



Всеукраїнський чемпіонат відкрила наша чернівецька команда наймолодших учасників під назвою «Кавунчики». Дітки, віком 5-8 років, представили журі свій витвір – іграшку зі схованкою та улюбленою ковдрою всередині! Це незвичайний мікс всього, що люблять дітки – гри, таємничості, ніжності і комфорту.

Свій «Солодкий проект» - цукерки із захоплюючою грою презентувала команда «Dilisa». Смачний продукт, цікава легенда, видовищна презентація – це все про «Bon Bon Box»!!!

Food for every day» - не товар, а послуга, якою вже користуються у Чернівцях та на запуск якої з нетерпінням чекають в Одесі, зізналися члени журі по завершенні чемпіонату. Здорове харчування - це не просто модна тенденція сьогодні, а й дуже важлива потреба всіх людей, особливо успішних та заклопотаних. Тому у цього проекту велике майбутнє.

«Легендарні Лідери» - суто чоловіча команда – створила сімейний «лук», а саме сорочки-трансформери і приємно вразила всіх присутніх на чемпіонаті. Даний одяг користуватиметься попитом не лише серед батьків та дітей, які хочуть виглядати стильно та вирізнятися серед натовпу, але це ще й оригінальне вбрання для колективів або команд, які є поціновувачами українських орнаментів та стилізованих вишиванок.

А перемогу в Чернівці привезла команда «Children of the Future», створивши блокнот, який об’єднує всіх дітей! Яскравий, функціональний, такий, що надихає творити добрі справи, вчитися і розвиватися! Попереду у наших переможців ще серйозніша підготовка до Чемпіонату світу з підприємництва. Отож, бажаємо вам удачі і віримо у ваш успіх! Бо ви в нас не просто розумні, а ще й неймовірно талановиті!!!

Автор: Євгенія Блажевська

MINIBOSS BUSINESS SCHOOL у м. Чернівці

LEONARDO ART SCHOOL (CHERNIVTSI)