вівторок, 27 грудня 2022 р.

БІЗНЕС-ТУР MINIBOSS ДО ІТАЛІЇ 2023

  

ЛАСКАВО ПРОСИМО В БІЗНЕС-ТУР MINIBOSS ДО ІТАЛІЇ!

МЕТА: вивчення європейського бізнес-середовища, конкретних бізнесів і культури.

ІННОВАЦІЯ. Бізнес-тур – це спеціальний освітній захід, створений MINIBOSS Global для вивчення реального бізнесу, на прикладі кращих брендів.

МІСІЯ: Просвітництво про Україну, розповсюдження правдивої інформації про Україну, буклетів, сувенірів, зроблених дітьми. Збір підтримки від італійців.

ОРГАНІЗАТОРИ: Європейська Асоціація Розвитку Бізнесу (www.eabd.org) у партнерстві з MINIBOSS & BIGBOSS BUSINESS SCHOOLS.


ДЛЯ СІМЕЙ! 
MINIBOSS Business Tours – це завжди сімейний тур, де діти, їхні батьки, бабусі та дідусі подорожують разом, щоб поєднати унікальне бізнес-дослідження та насичену культурну подорож у приємній компанії з такими ж веселими та прогресивними родинами.

 

ПРОГРАМА

ДЕНЬ 1. ІТАЛІЯ – СТОЛИЦЯ ОСВІТИ і МИСТЕЦТВА.
Прибуття, покупки, відпочинок.
Прибуття в Болонью. Груповий трансфер до готелю Savhotel****.

ЕКСКУРСІЯ №1:
ТУР В БОЛОНЬЮ.
Італія – столиця емоцій, опери, моди, кулінарії. Італія дала нам великих творців Леонардо да Вінчі, Мікеланджело, Рафаеля і Боттічеллі, великих дизайнерів Армані, Валентино, Прада, Гуччі, Версаче, Дольче і Габбана, Роберто Каваллі, Еміліо Пуччі, великих письменників Данте Аліг’єрі, Сальваторе Куарімо Фізоро, великих кулінарні шедеври - піца, паста, морозиво, лімончелло, а також все, що ми любимо - гондоли, червоний феррарі, опера. Болонья - знаменита столиця моди як в одязі, так і в мистецтві.


ДЕНЬ 2. БОЛОНЬЯ – СТОЛИЦЯ СТАНДАРТІВ європейської освіти

Сніданок в готелі.

ЕКСКУРСІЯ №2: БОЛОНСЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ. Болонья – столиця освітніх стандартів. Крім того, найстаріший європейський університет досі приваблює молодь з усього світу.

ЕКСКУРСІЯ №3: ОГЛЯДОВА ЕКСКУРСІЯ ПО БОЛОНЬЇ.
Після екскурсії вільний час - можна насолодитися прогулянкою старовинними вуличками Болоньї. Повертаємось в готель самостійно з керівниками груп.

ДЕНЬ 3. ІТАЛІЯ - СТОЛИЦЯ СМАКУ

Сніданок у готелі.
Гастрономічна Бізнес Екскурсія у Парму.


ЕКСКУРСІЯ No. 4: СИРНЕ КОРОЛЕВСТВО PARMIGIANO DOP.
Король італійський сирів - Parmesan. Зроблений з незапам'ятних часів. Важливо, що до складу пармезану входять тільки молоко, сироватка, сичужний фермент, сіль а і час. І, незважаючи на такий скромний список, процес виробництва дуже захоплюючий.


ЕКСКУРСІЯ No. 5: ШИНКА PROSCIUTTO DI PARMA DOP
У другій половині дня відвідування виробництва пармської шинки - Prosciutto di Parma DOP. Ціла свиняча шинка. Виробничий процес починається з вирощування свиней на фермах, які для цього строго відібрані за певними правилами. Не кожна шинка підходить для пармської шинки, тому перед початком виробництва слід ретельно відібрати сировину. Засолка м'яса - це ціле мистецтво і проводиться вручну. Крім того, час і вологе повітря Langirano відіграють важливу роль у сприянні дозріванню шинки. Трансфер в готель. Вільний час.



ДЕНЬ 4. МОДЕНА - СТОЛИЦЯ СВІТОВОГО АВТО БІЗНЕСУ

Сніданок у готелі.
Ми відвідаємо два легендарні заводи: Maserati або Lamborghini та новий авто завод Pagani.

Знайомство з італійським автопромом. Модена – батьківщина всесвітньо відомих італійських брендів Lamborghini, Ferrari, Ducati, Maserati, Pagani.

ЕКСКУРСІЯ №6:
ЕКСКУРСІЯ НА ФАБРИКУ ТА МУЗЕЙ.

ЕКСКУРСІЯ № 7: ACETO BALSAMICO DI MODENA ВИРОБНИЦТВО БАЛЬЗАМІЧНОГО ОЦТУ. Ми відвідаємо виробництво бальзамічного оцту в селі, місце дуже колоритне, і дізнаємося, як створюється цей кулінарний шедевр.

ЕКСКУРСІЯ №8: ТУР НА ФАБРИКУ PAGANI
Pagani - найменший і наймолодший автомобільний завод в Долині Моторів, але не менш цікавий. Pagani Automobili S.p.A. - італійський виробник гіперкарів з вуглецевого волокна. Гораціо Пагані заснував компанію лише у 1992 році.
Гораціо Пагані, який деякий час працював у відділі композитних матеріалів Lamborghini, заснував Pagani Composite Research у 1988 році, дослідницьку компанію для автомобільної промисловості. Нова компанія співпрацювала з Lamborghini над кількома проектами, зокрема Lamborghini Diablo. Наприкінці 1980-х років Пагані почав працювати над автомобілем власної конструкції, назвавши його «Проект С8». У 1991 році Пагані заснував Modena Design, щоб задовольнити високий попит на його дизайнерську та інженерну роботу та послуги зі створення прототипів. У 1992 році він почав працювати над прототипом Fangio F1, а в 1993 році автомобіль успішно пройшов випробування в аеродинамічній трубі Даллара. У 1994 році Mercedes-Benz погодився поставити Pagani двигуни V12. Остаточний автомобіль отримав назву Zonda C12. У 2007 році Pagani Zonda F Club Sport встановила рекорд траси Нюрбургринга – 7:27.82, а в 2010 році гоночна Pagani Zonda R проїхала за 6:47.5.





ДЕНЬ 5. МІСЦЕ КОХАННЯ

Сніданок в готелі.
Озеро Гарда - улюблене місце заможних людей. Ми проведемо цей день у роскішному місці навколо озера Гарда.

ЕКСКУРСІЯ No9: ОЗЕРО ГАРДА
Гарда - найбільше і наймальовничіше озеро Італії, розташоване біля підніжжя Альпійських гір. Його площа 370 кв.м., глибина до 346 м. Озеро привабливе для любителів купання. 



ЕКСКУРСІЯ No10: СІРМІОНЕ
Gord Sirmione, розташований на південному березі озера Гарда, на однойменному півострові, височіє на відстані 30 метрів над рівнем озера. Важливими пам'ятками міста є замок Скалігерів 12 століття на березі озера, церква Сан-П'єтро, прикрашена фресками 12-16 століть, церква Санта-Марія-Маджоре з комплексом фресок 15-го століття.

ЕКСКУРСІЯ № 11: ТУР НА ВИНОРОБНЮ (Додатково за запитом для дорослих)
Італія зробила вино напоєм, відомим у всьому світі. Чому вино стало «італійським брендом» і які новинки у виноробстві сьогодні — про все це ви дізнаєтесь на екскурсії на виноробню з дегустацією відомих італійських вин. Дегустація вин у Сірміоне розпочнеться зі знайомства з історією, роботою та філософією виноробні, яку проведе один із місцевих виноробів. Ви скуштуєте всі чотири культові вина виноробні – біле, червоне, рожеве та ігристе рожеве – у супроводі невеликих страв місцевих закусок.

ДЕНЬ 6. ДЕНЬ ВІДПОЧИНКУ ТА РОЗВАГ

Сніданок в готелі.
ВІЛЬНИЙ ДЕНЬ. GARDALAND або THERMALS (за бажанням). Кожен, хто хоче веселощів, може відправитися в Гардаленд. Вхід платний (45 євро). Решта, хто хоче відпочити, може прогулятися вздовж озера Гарда або відправитися в Терми.

ЕКСКУРСІЯ No12: ІТАЛІЙСЬКИЙ ДІСНЕЙЛЕНД - ГАРДАЛЕНД (Додатково за запитом).
Казкову країну Гардаленд - найвідоміший парк Італії - побудував італійський мільйонер Лівіо Фаріні після того, як у 1975 році відвідав Діснейленд і був настільки вражений, що вирішив побудувати в Італії щось неймовірне. У шести тематичних зонах працює 40 атракціонів.

ДЕНЬ 7. ADDIO, ІТАЛІЯ!

Сніданок в готелі.
Виселення з готелю.
Виїзд додому.

ВАРТІСТЬ БІЗНЕС-ТУРУ: 2000 євро (ціна ранього бронювання до 1.02.2023),

Ціна після 1.02.2023 - 2500 євро/чол.
За італійськими законами, діти до 18 років повинні проживати в номері з дорослим.

У вартість входить:
- Проживання DBL або TRPL в готелях 4 зірки,
- Харчування - Сніданки,
- Оглядова екскурсія по Болоньї, Модені, Сірміоне,
- Прогулянка на човні навколо Сірміоне,
- Гіди всіх культурних екскурсій,
- Ділові екскурсії на заводи та ферми,
- Транспорт,
- Книга Бізнес-туру,
- Сувеніри для переможців вікторини,
- Плата за обслуговування,
- Податки.

Додатково Ви сплачуєте:
- авіаквитки,
- страхування,
- додаткові квітки у Гардаленд, виноробню за бажанням,
- плата за супервізійний супровід - 100 євро з кожного учасника.

БЕЗКОШТОВНИЙ СЕРВІС: Наші фахівці допоможуть підібрати авіаквитки, замовити індивідуальний або груповий трансфер.

Програма може бути змінена лише за необхідності та на розсуд організаторів.


Відкрийте для себе світ бізнесу та культури!
Подорожуйте з сім'єю!

ЛАСКАВО ПРОСИМО В ІТАЛІЙСЬКИЙ БІЗНЕС!
WELCOME TO BUSINESS OF ITALY! 

MINIBOSS BUSINESS SCHOOL у м. Чернівці

LEONARDO ART SCHOOL (CHERNIVTSI)