четвер, 25 жовтня 2018 р.

«Абстракціонізм як метод розвитку креативності» - майстер-клас від Лілії Драганової




Майстер-клас для студентів MiniBoss від Лілії Драганової


24-го жовтня відбувся насичений драйвовими емоціями Майстер-клас для студентів «MiniBoss» м. Чернівці від успішного художника - Лілії Драганової.

Вона життєрадісно творить красу довкола, називаючи себе художником-аматором. Їй катастрофічно бракує часу, тому фраза «я зайнята, виконую термінове замовлення» уже «прописана» в її щоденному побуті. Та, не зважаючи на заклопотаність, Лілія Драганова охоче поспілкувалася зі студентами «MiniBoss» і вже на першому етапі розповіла про свою історію успіху та дала настанови про те, як своє хобі перетворити в бізнес.

«Успіх приходить до щасливих людей. Не бійтесь себе, пробуйте розвиватись в різних напрямках і Ви неодмінно знайдете справу всього Вашого життя. Якщо хочу, я нікого не чекаю, йду і все…» - розмірковує Лілія Драганова.

На другому етапі Майстер-класу студенти MiniBoss відчули океан позитиву та креативності, створивши під керівництвом Лілії Драганової авторські абстракції.

Висловлюємо щиру подяку Лілії Драгановій за організацію та проведення креативного, натхненного Майстер-класу для студентів Бізнес-школи MiniBoss м. Чернівці!

Нових Вам творчих здобутків та перемог!







MINIBOSS BUSINESS SCHOOL у м. Чернівці

LEONARDO ART SCHOOL (CHERNIVTSI)