пʼятницю, 17 листопада 2017 р.

Шахові стратегії та їх застосування у житті


Гра в шахи – свого роду тренажер для мозку. Завдяки їй розвивається логічне мислення, посидючість, терпіння. Дитина, яка з малих років грає в шахи, вчиться ставити цілі і досягати їх.

Більш детально про королівську гру нам розповів на шаховому майстер-класі кандидат у майстри спорту України з шахів, учасник командного чемпіонату Берліну – Шкварчук Ілля.


«Навчання шахам найкраще починати в ранньому віці, адже це розвиток логічного мислення та ширшого сприйняття світу. Шахова гра немає ніяких кордонів, адже по всьому світу налічують біля 600 мільйонів людей, які вміють грати. Приступаючи до навчання важливо пам’ятати, що основною метою є  прищепити любов до цієї мудрої гри, проводити заняття у позитивній атмосфері,  а чемпіони появляться як наслідок. Хоча чемпіонами стануть не всі, але певну користь для розвитку мислення отримає кожен. Я працюю тренером, бо це неймовірне задоволення зробити своє улюблене заняття справою всього свого життя. А вкладати частину себе у розвиток майбутніх поколінь - варте усіх старань!»

Дякуємо Вам за чудовий майстер-клас, а також за пропаганду не просто шахового спорту, а за вклад у дітей і розуміння того, що знання допоможуть продумувати кожну дію на декілька кроків вперед.

MINIBOSS BUSINESS SCHOOL у м. Чернівці

LEONARDO ART SCHOOL (CHERNIVTSI)