четвер, 2 березня 2017 р.

Рання бізнес-освіта дитини - запорука успішної професійної діяльності

Як відомо, навчальна діяльність наших дітей розпочинається з шести років. Саме у цей час батьки вирішують, куди краще віддати дитину та сприяти забезпеченню якісної освіти. Для вирішення цього питання, вони активно розпитують та вишукують у мережі Інтернет відомості про навчальні заклади: школи, спецшколи, школи-гімназії, інтернати, або просто віддають дитину на різноманітні курси тощо. На жаль, рідко хто одразу дбає про майбутнє професійне спрямування дитини. Найчастіше, основа майбутньої професії закладається у зрілому віці. Саме тому втрачені роки рідко коли можна наздогнати та сприяти кращому розвитку учнівських можливостей.

Сучасне суспільство вимагає здобуття бізнес-освіти. Адже саме таких фахівців потребує стан економічного розвитку України та світу. Як відомо, виховання успішної особистості залежить від здобутої освіти. Можливість забезпечення освітніх вимог та навчання основ економіки та підприємницької діяльності у Чернівцях надає бізнес-школа для дітей та підлітків «MiniBoss». Альтернативної освіти неможливо здобути в жодному іншому навчальному закладі.
 

У нашій бізнес-школі, Ваші діти матимуть можливість відчути можливості індивідуального підходу до кожного учня. Різнобічне проектне навчання забезпечить розвиток управлінських та підприємницьких якостей. Міжнародна навчальна програма щороку вдосконалюється та включає багаторівневі навчальні технології. Значну увагу в бізнес-школі для дітей приділено розвитку талантів молоді. Важливо розуміти необхідність розпочати навчання дитини з 6 років. Адже саме на цьому етапі розвитку активно починає формуватись людська свідомість. Соціальне середовище сприятиме якнайшвидшій адаптації дитячої психіки до навчальних занять та створюватиме мотиваційну канву активної навчальної діяльності. 






 

Навчальні заняття майбутніх підприємців завжди цікаві та ґрунтовно сплановані. Активна увага звернена на розвиток можливостей дитини, їхнє підтримання та вдосконалення. Пам'ятайте, завдяки старанням команди фахівців, Ви зробите важливу інвестицію у життя своєї дитини та станете батьками успішного молодого підприємця. Дитина завжди пам’ятатиме про надану їй можливість самостійно приймати рішення та створювати успішні бізнес-проекти.





MINIBOSS BUSINESS SCHOOL у м. Чернівці

LEONARDO ART SCHOOL (CHERNIVTSI)