четвер, 9 серпня 2018 р.

Хочете хороших дітей - будьте хорошими батьками




Сім'я Малімон вже рік навчає сина Вітьку в MiniBoss Чернiвці Бізнес-школа. Ввесь колектив нашої школи відразу ж полюбив Вітю за його позитив, дружелюбність, бажання освоювати нові знання та розвиватись.

Батьки Вітьки - Ніна та Степан постійно знаходили можливість поспілкуватись на тему навчання Вітьки, ділились своїми враженнями, надавали нам цікаві ідеї для подальшої роботи.

Приємно, що як тільки ми оголосили про проведення літніх бізнес-таборів MiniBoss, ця сім'я прийняла рішення про поїздку Вітьки в табір, і що дуже важливо та приємно - мама Ніна вирішила також поїхати в цю подорож в Болгарію разом із сином.

Із трепетом в душі я споглядав, як підтримка мами допомагає ще зовсім юному Віті освоїтись у новому для себе середовищі.

Також, під час табору, Ніна пройшла спеціальну вечірню коуч-сесію для батьків "Сімейна модель", на якій розглядались різноманітні питання забезпечення цілісності сім'ї, сімейних традицій, взаємозв'язку між поколіннями.

Якщо батьки щиро бажають, щоб їхні діти стали хорошими людьми, добились успіху в житті, то варто усвідомити - роль батьків у цьому процесі визначальна.
Ви маєте стати взірцем для своєї дитини, маєте постійно розвиватись, одержувати нові знання, відкривати нові горизонти і цим надихати своїх дітей також прагнути прогресувати!

Я щасливий, що серед мого оточення є така чудова сім'я, із якою приємно спілкуватись та співпрацювати!)

Бажаю нам довгих років плідної співпраці!)

Олег Катеринюк

MINIBOSS BUSINESS SCHOOL у м. Чернівці

LEONARDO ART SCHOOL (CHERNIVTSI)