пʼятницю, 13 квітня 2018 р.

Майстер-клас "Азбука грошей" для студентів MiniBoss




3 квітня наш друг і партнер, бізнес-тренер, підприємець, мотиваційний спікер, сертифікований тренер адаптованої версіі легендарної гри «Сash Flow» Роберта Кіосакі "Крысиные Бега" від Алексей Латенко (Alex Latenko) - Юрій Акпаршев, провів майстер-клас "Азбука грошей" (на базі фінансової гри "Cash Flow") для юних підприємців.

Тепер учні Бізнес-школи MiniBoss знають, що гроші можуть бути твердими, рідкими та газоподібними. Ніколи не чули про такі? Можете запитати у MiniBoss-ів, вони з вами радо поділяться інформацією. Під час міні-тренінгу Юрій поділився практичним досвідом не лише заощадження, а й примноження грошей.


Діти навчилися самостійно прораховувати відсотки прибутку за 1, 2, 3 і більше років. Тепер вони знають, як краще зберігати свої кошти та як правильно їх витрачати. Нас не здивує, якщо у гаманці більшості з них замість фото буде вставлена фраза: «Тобі це точно потрібно?!»

Після теоретичної частини на учнів чекала захоплююча бізнес-гра «Щурячі перегони». Гра, яка дозволяє побувати в ролі найманого працівника, підприємця, бізнесмена та інвестора, дозволяє відчути стратегію дій, притаманну кожній з ролей. Гра, як в дзеркалі, показує поведінку кожного гравця в житті, вчить уважно витрачати кошти, ретельно та швидко рахувати, точно та швидко записувати інформацію. Під час гри MiniBoss-и закріпили навики розвитку власної гнучкості, креативності та вміння неординарно вирішувати поставлені задачі.

Діти мали змогу подивитися на власне життя, вчинки та їх наслідки зі сторони. Під керівництвом бізнес-тренера учні спробували нові моделі поведінки, стратегії гри, різні підходи побудови партнерських відносин.

Після закінчення майстер-класу діти були повні ентузіазму, вони зрозуміли найголовніше: ніхто ніколи і нічого не зробить замість вас, але кожна проблема дасть вам підгрунтя для роздумів та роботи над собою.

Завжди раді таким гостям в стінах школи MiniBoss. І дякуємо Юрію Акпаршеву за безцінний досвід та бажання ділитися ним з нашими учнями.

Катерина Глєбенкова
Аріна Плантус

MINIBOSS BUSINESS SCHOOL у м. Чернівці

LEONARDO ART SCHOOL (CHERNIVTSI)