четвер, 2 листопада 2017 р.

Дроздовська Ангеліна - дівчинка з відчуттям прекрасного, яка прагне самовдосконалюватися і розвиватися!


Дроздовська Ангеліна захоплюється мистецтвом та надає перевагу різним мультиплікаційним героям. Вона любить експериментувати, створювати фантастичні малюнки – різнопланові та життєрадісні. Таким же позитивом оточує себе і в житті. А все почалося з родини, де тепло і затишок завжди доповнюють гумористичні жарти. Бути вдома з поганим настроєм просто не вдається, - зізнається Ангеліна. І в мами, і в тата чудове почуття гумору, а тому буденність змінюється позитивними емоціями в оточенні рідні.

Я дуже поважаю і ціную батьків за те, що вони для мене роблять, скільки всього вкладають в мене та мій розвиток, - каже Ангеліна. Бізнес-школа «MiniBoss» - це саме те середовище, яке стимулює її рухатися вперед, не зупинятися на досягнутому, а визначати власне майбутнє і крок за кроком йти у напрямку втілення омріяного в життя!


В майбутньому Ангеліна однозначно прагне створити власний бізнес, а ось зі сферою реалізації ще чітко не визначилася. Тому саме практична частина навчання у Бізнес-школі «MiniBoss», з реалізацією власних бізнес-проектів на місцевому та Всеукраїнському рівнях, відкриють ще більше перспектив і можливостей для Ангеліни. Хоча, вже зараз вона розуміє, що власною справою краще керувати самостійно, для того, щоб завжди бути впевненою у якості та позитивних результатах роботи. Також, важливо створити команду професіоналів - і тоді успіх гарантовано!


А поки Ангеліна ділиться власним рецептом «Ранку успішної людини». Студентка MiniBoss переконана, що день успішної людини має починатися з будильника і музики, яка не набридає, а навпаки - з улюбленої енергійної мелодії. Тоді хороший настрій гарантовано. А саме від настрою та ставлення до життя залежить наскільки нам вдається справлятися із поставленими задачами!

Автор: Євгенія Блажевська

MINIBOSS BUSINESS SCHOOL у м. Чернівці

LEONARDO ART SCHOOL (CHERNIVTSI)