середу, 4 жовтня 2017 р.

Королівська англійська в Royal British School для майбутніх лідерів!


Важко спрогнозувати майбутнє дитини, але одне ми – батьки і вчителі - розуміємо точно, що для успіху і великих можливостей – знання іноземної мови просто необхідне, як повітря!
Англійська очолює топ іноземних мов, якими необхідно володіти для того, щоб професійно зростати, брати участь у міжнародних проектах, конференціях чи розвивати власний бізнес. Всі новинки приходять до нас із закордону і вивчати ринок мовою оригіналу значно корисніше та перспективніше!

Чому вивчати іноземну з раннього дитинства? Бо те, що діти опановують в дитинстві назавжди стає їхнім, і потім вдосконалюватися в цьому напрямку значно легше, ніж опановувати для себе щось абсолютно нове!

Чому англійська саме в Royal British School? Тому, що наша мовна школа особлива. Тут діти навчаються на рівні ентузіазму, вони із задоволенням поспішають на заняття англійською у формі гри, круглих столів, бізнес-ланчів чи міжнародних переговорів. Вони перетворюються у світових митців, пишуть сонети, знімаються в кліпах, розробляють власні бізнес-плани та рекламують свою продукцію. З такою практикою участь у Чемпіонаті світуі з підприємництва серед дітей та молоді – це вже не виклик, а приємне задоволення і відпрацювання отриманих навичок.

Навчальна програма Royal British School розроблена в Единбурзі на основі європейських підходів до освіти! А тому, окрім професійного спрямування, вона сприяє розкриттю дитячих талантів, що надзвичайно актуально для гармонійного розвитку особистості і визначення власного вектору розвитку.

Якщо Ви хочете, щоб Ваша дитина не просто вільно спілкувалася англійською, а читала книги в оригіналі, не боялася спілкуватися з носіями мови, досліджувала іноземні ресурси і постійно самовдосконалювалася – Вам до нас, в Royal British School!!

Автор Євгенія Блажевська

MINIBOSS BUSINESS SCHOOL у м. Чернівці

LEONARDO ART SCHOOL (CHERNIVTSI)