пʼятницю, 13 жовтня 2017 р.

Як перетворити свою любов до одягу у прибутковий бізнес?


10 жовтня успішний підприємець і дуже хороша людина Мар’яна Дмитрук - власник магазину одягу українського виробника Бренд.Ua, провела майстер-клас для студентів Бізнес-школи MiniBoss.

У кожного підприємця є своя індивідуальна історія початку підприємницької діяльності. Мар'яна Дмитрук розповіла нам про власний шлях.


«Перебуваючи у Києві, маючи велику любов до одягу, я не змогла не виділити час для того, щоб погуляти торговими центрами і осяяла ідея знайти якісного українського виробника одягу, повертаючись потягом у Чернівці, я уже детально прописувала план, як відкрити магазин, у якому буде виключно одяг українських виробників».

Чи багато часу знадобилося, щоб реалізувати ідею?

«Насправді, часу було не так багато, як сподівалася. По приїзду у Чернівці, я одразу зателефонувала до керівника торгового центру "Depot" стосовно оренди приміщення, на що отримала відповідь, що відкритися потрібно уже через 3 місяці. Тобто, часу було обмаль, та справа мене настільки захопила, що робота "закипіла"».


Після захоплюючої історії процесу відкриття, Мар'яна Дмитрук розповіла студентам Бізнес-школи MiniBoss, що таке стиль і чому потрібно не тільки любити, а й досконало знати справу, якою ти займаєшся.

Наші студенти оволоділи знаннями про кожен стиль одягу, а наприкінці закріпили нові знання командною грою!


І знаєте що? Перемогла дружба!


Висловлюємо щиру подяку Мар'яні Дмитрук за проведений майстер-клас та вагомий внесок у розвиток молодого покоління.

Автор: Ратушняк Юліана

MINIBOSS BUSINESS SCHOOL у м. Чернівці

LEONARDO ART SCHOOL (CHERNIVTSI)