пʼятницю, 21 квітня 2017 р.

MINIBOSS BUSINESS SCHOOL – ми зуміємо розкрити потенціал Вашої дитини!



Найдоцільнішими інвестиціями фінансових ресурсів завжди будуть капіталовкладення у власних дітлахів, а отже і в своє майбутнє. Тішить, що з кожним роком збільшується кількість батьків, що воліють забезпечити, в першу чергу, інтелектуальний розвиток дитини.

На превеликий жаль, за дослідницькими даними, шкільна програма є недостатньою для формування та удосконалення мислення у дітей та підлітків. Тому важливим є завдання розвивати вміння грамотно використовувати свої навички на практиці, а також здобувати нові враження та знання.

Саме сьогодні, більш ніж будь – коли, гостро постало питання вивчення бізнесу як окремої науки вже з дитинства. Час швидкоплинний, прогрес та новітні технології ідуть вперед із шаленою швидкістю. 

Не втратьте дорогоцінні хвилини! І вже зараз сумісними зусиллями давайте будемо виховувати сильне, розумне та креативне майбутнє покоління.

Міжнародна освітня мережа MINIBOSS BUSINESS SCHOOL дарує всім татам і мамам можливість здобути та вдосконалити навички своїх чад. Ми допоможемо повністю розкрити потенціал Ваших дітей! 

Висококваліфіковані вчителі-тренери нашої школи постійно впроваджують нові методики навчання дітей та підлітків не тільки в теорії, а й на практиці.

MINIBOSS BUSINESS SCHOOL – це реальна можливість досягти успіху вже замолоду.
Допоможіть своїм дітям стати амбіційними та успішними! 

Звертайтеся до наших представництв у Вашому місті!

MINIBOSS BUSINESS SCHOOL у м. Чернівці

LEONARDO ART SCHOOL (CHERNIVTSI)