суботу, 27 лютого 2021 р.

В MiniBoss Чернівці створюють потужні команди та готують бізнес-проекти




Студенти MiniBoss готують ідеї стартапів. Заняття проходять як онлайн, так і офлайн. Зараз молоді підприємці створюють команди для подальшої роботи над проектами.

Олег Олег Катеринюк, директор, вчитель-тренер MiniBoss Чернівці: Цікаво та пізнавально! Сьогодні зі старшою групою MiniBossів активно обговорювали ідеї для бізнес-проектів. В цьому році неодмінно приємно всіх здивуємо на Форумах та Чемпіонатах.

А із групою курсу "Креативщик" сьогодні опрацювали тему "Ресурси". Обговорили проблему обмеженості ресурсів, розглянули основні групи ресурсів, визначали, що спільного та відмінного є в кожній із груп.

Унікальна методика MiniBoss розвиває в кожній дитині мотивацію до самореалізації та щире прагнення навчатись новому, розвиватись, бути гнучким!
 
Олена Лусте, вчитель-тренер MiniBoss: Попрацювали дуже плідно, затвердивши майбутній напрямок розвитку бізнес-проектів, дослідивши проблему обмеженості ресурсів та ефективного їх використання, а також, як завжди, ще міцніше згуртувались командами, завдяки використанню ігрових методик тімбілдингу.




Джерело

MINIBOSS BUSINESS SCHOOL у м. Чернівці

LEONARDO ART SCHOOL (CHERNIVTSI)