пʼятниця, 4 грудня 2020 р.

Грай із сильними суперниками - саме так формується досвід!


Вдало уникаючи поразки досягнути перемогти нереально! Якщо ти не залишаєш собі шанс на програш - шанс на перемогу прирівнюється до нуля.

Вчися діяти нестандартно, виходь за межі гарантій, допускай помилки у ранньому віці, обов’язково на основі аналізу - роби висновки. Дивися на бізнес очима КЛІЄНТа!

Помилки - це Твій життєвий досвід!

Особисто Я більше навчився саме після того як програвав. Чим більша поразка - тим вища реальна школа життя! І моі шкільні та університетські дипломи - це тільки базовий рівень знань IQ. Саме після падіння на повну включалося критичне мислення та бачення глибини проблематики з середини, саме у цей момент формується внутрішній стержень переможця!

Важливо розуміти факт: ключову роль у перемозі відіграє не те як ти б’єш, а як саме ти тримаєш удар! Життя нас випробовує, перед тим як відкрити дорогу у велике майбутнє. Вселенна не може кинути нас непідготовленими на призволяще!

Грай із сильними суперниками. Навіть якщо і програєш - здобудеш неоціненний свій практичний досвід, який прискорить рух до цілі!

Пам’ятай: важливо пройти повний цикл, не сходь з дистанції завчасно.

Перемагай і обов’язково святкуй перемогу!

Богдан Лукань, директор MiniBoss Чернiвці

MINIBOSS BUSINESS SCHOOL у м. Чернівці

LEONARDO ART SCHOOL (CHERNIVTSI)