суботу, 28 листопада 2020 р.

Нові горизонти разом з Royal British School




Знати англійську на високому рівні С1 – справжня мрія! Вже можна абсолютно вільно спілкуватися та писати англійською, дивитися практично будь-яке кіно та читати будь-які книги. А ці кілька кіно-порад допоможуть ще розширити ваш словниковий запас.

Pride and Prejudice (Гордість і упередження) – приголомшливий британський міні-серіал від BBC з класичною мовою та незмінним Марком Дарсі, одним з кращих акторів Великобританії Коліном Фертом. Одна з екранізацій однойменного роману Джейн Остін, на наш погляд, найбільш вдала.

Breakfast at Tiffany’s (Сніданок у Тіффані) – знову класика, цього разу американська. Дивитися на неймовірну Одрі Хепберн і слухати її репліки дуже рекомендуємо англійською!

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (Пірати Карибського моря: Прокляття чорної перлини). Милуючись Джонні Деппом, Орландо Блумом, Кірою Найтлі та їхніми пригодами, не забувайте іноді заглядати в словник! Пірати люблять застарілу англійську лексику та книжковий стиль.

The Social Network (Соціальна мережа). Як виникла ідея гіганта Facebook та сама соціальна мережа? Дізнайтеся з історії одного з найвідоміших і найбагатших людей, володаря безлічі престижних звань і премій Марка Цукербегра, та розширте свій словниковий запас у галузі IT.

Ну, а якщо ви досягли рівня С2 - прийміть найщиріші вітання! Ваш рівень сприйняття не має меж! Насолоджуйтеся спілкуванням на рівні носіїв мови!

Руслана Портей, вчитель-тренер Royal British School у місті Чернівці

MINIBOSS BUSINESS SCHOOL у м. Чернівці

LEONARDO ART SCHOOL (CHERNIVTSI)