понеділок, 6 березня 2017 р.

Ми теж рухаємося вперед!


Кілька днів навчання в Одесі і скарбничка Chernivtsi MiniBoss Business School поповнилася цікавими інноваційними та інтерактивними методиками викладання! А що це означає? А це означає, що вчитися в «MiniBoss» стає ще цікавіше!

Всі люди починають навчатися із дитячого садочку, і постійно дізнаються щось нове протягом всього життя. Дорослішання, пізнання світу, формування власної особистості, саморозвиток і кар’єрний ріст – це все результат нашого навчання.

Дуже важливо, щоб визначившись зі справою свого життя, своїм хобі, своєю пристрастю, знайти таке джерело знань та енергії, яке буде допомагати робити впевнені кроки на цьому шляху і надихатиме на нові досягнення. Це велике щастя потрапити у дружній колектив, стати частиною справжньої команди, мати власний простір для саморозвитку і співпрацювати з людьми, які діляться власним досвідом і самі від цього збагачуються!

Саме такою є команда "MINIBOSS". Тут високо цінують професіоналізм та унікальність кожного. Тут хочеться вчитися і рости. Тут хочеться вчити і ростити інших! І саме тут приходить розуміння, як це робити якісно та успішно!


Потрапляючи в таке інтелектуальне середовище, хочеться "ловити" всі ці технології, методи та прийоми і безперервно розширювати свій горизонт знань!

У нашій школі немає стандартів чи обмежуючих рамок, але є передові міжнародні освітні технології, які застосовує кожен наш викладач. І це дає неймовірний ефект - в очах наших учнів загорається вогник усвідомлених бажань та прагнень! А що може бути важливіше, ніж показати дітям на що вони спроможні у цьому світі необмежених можливостей і дати їм ті інструменти, які дійсно ведуть до успіху?!?

MINIBOSS BUSINESS SCHOOL у м. Чернівці

LEONARDO ART SCHOOL (CHERNIVTSI)