вівторок, 20 серпня 2019 р.

Кращий відпочинок з MiniBoss! Студент Бізнес-школи розповів про літо в Греції і Болгарії




Міжнародний Бізнес Табір MINIBOSS У Греції - це відпочинок, який надихає на успіх і розвиток!

Це унікальна можливість зануритися у творчу атмосферу, в світ нових вражень і захоплюючих пригод.

Діти одночасно можуть розширити свій кругозір, зробити значний стрибок у розвитку своєї особистості і просто завести нових друзів.

МІЖНАРОДНИЙ БІЗНЕС ТАБІР У Греції - тут діти не просто відпочивають на березі Егейського моря, а ще й розвиваються у важливому профілі — ПІДПРИЄМНИЦТВО.

Тема 2019 року: тімбілдінг! Як будувати суперкоманди!

У цьому таборі розвиваємо комунікабельність і цілеспрямованість!

З табору повернувся студент філіалу Бізнес-школи MiniBossу Чернівцях – Ростислав Роскрут.




- Привіт, Ростик ! Виглядаєш дуже класно: відпочивший і засмаглий. Розповідай, як відпочинок?

- Привіт, Маріє! Особисто мені, дуже сподобалось! Я повернувся з відпочинку бадьорий, заряджений і вмотивований. Це такий відпочинок, де ти одночасно відпочиваєш і навчаєшся. Але ТАКЕ навчання мене не втомлює.

- Скільки тобі років Ростику?

- Мені вже 10 років. Я самостійно, без батьків, поїхав у дві країни.

- Які країни ти відвідав?

- Спочатку ми приїхали у табір у Грецію. Він тривав 12 прекрасних днів. Одразу у мене був переїзд у літній табір MiniBoss у Болгарію.



- Які справи ти робив вперше у Греції?


- Я вперше піднімався на найвищу гору у Греції – Олімп. Ця гора вважається домівкою грецьких богів. А також був у горах Метеорах. Для греків – це 8 диво світу. А ще я вперше стріляв з луку! Тому відчув себе лицарем.

- Які справи ти робив вперше у Болгарії?

- Я вперше відвідав Чемпіонат Світу. Мені випала честь представляти нашу команду – «Best team». Я довго готувався до виходу на сцену і представлення. Наш проєкт «Unusual Chess» - це шахи для дітей з раннього віку. Я трохи хвилювався, представляючи проєкт англійською мовою. Судді похвалили нас за нашу креативність. Я з легкістю відповідав на всі запитання. Атмосфера у залі була супер-пупер. Для себе відмітив один цікавий проєкт – «Календар настрою» команди із Росії. Суть проєкту полягає в тому, щоб кожного вечора сім'я збиралась разом і розмальовувала метелика відповідним кольором: хороший настрій - світлий колір, поганий настрій – темний колір. Тепер планую вдома зробити схожий календар для своєї сім’ї.



- Який вид активності тобі сподобався найбільше?

- Тімбілдінги й дискотеки. Але сюди ще можна додати квести, аніматорів, конкурси. Найбільше запам'ятався піратський квест. Суть полягала у тому, що «пірати» розбігались по всій територію готелю і ховались. Наше завдання було їх знайти. Після того як ми їх знаходимо вони дають нам різноманітні завдання. Якщо ми виконуємо вчасно і правильно завдання – ми отримуємо шматочок карти й ключ. Та команда, яка швидше складає карту і прибігає до сцени вважається переможцем.

- Розкажи нам про розпорядок вашого дня у таборі?

- Ми прокидались зранку о 7:00. О 7:30 кожного ранку у нас була зарядка біля моря. Потім ми снідали, переодягались і йшли купатись. Хто у море, хто у басейн. Обідали і йшли на майстер-класи, тімбілдінг, ігри… Також, ми могли обрати активний вид гри: футбол чи баскетбол. Вечеряли. Після цього були цікаві конкурси та вікторини. А ще ДИСКОТЕКИ.

- Встигли з таким насиченим графіком відвідати екскурсії?

- О, так. Я був у аквапарку і на джип сафарі. У аквапарку я спробував майже всі гірки! А ось емоції від джипа – сафарі досі переповнюють. Це була захоплива поїздка джипом по лісі з різкими спусками. Ухх, як згадаю, досі перехоплює дух!



- Мені відомо, що ти був найактивнішим учасником табору. Розкажи нам декілька лайфхаків, як ти встиг знайти та познайомитись зі стількома людьми?

- Я дуже комунікабельний. Мені подобається починати з кимось розмову, дізнаватись нових людей і знаходити ще більше друзів. У мене з'явилось понад 200 нових друзів з різних країн світу! Лайфхак? Хм… Просто будьте собою, не соромтесь починати розмову і бути відкритими.

- Плануєш їхати на наступний рік у літні табори MiniBoss Business School?

-Так, звичайно!!! Це найкласніший табір, у якому я був!

- Дякуємо за відповіді. До зустрічі на відкритті навчального року у з MiniBoss Business School.



Інтерв'ю записала Мельничук Марія

MINIBOSS BUSINESS SCHOOL у м. Чернівці

LEONARDO ART SCHOOL (CHERNIVTSI)