пʼятницю, 4 травня 2018 р.

Форум Стартапів – місце зустрічі успішних та щасливих!




У Чернівцях вже вдруге відбувся "Форум соціально-відповідального бізнесу", який організував філіал Міжнародної освітньої мережі Бізнес-шкіл для дітей та підлітків "Miniboss Business School" у м. Чернівцях за сприяння Європейської Асоціації Розвитку Бізнесу (ЄАРБ). 

8 команд із 3-6 учасників із Чернівців та Львова готували різні стартапи протягом кількох місяців. Діти самотужки розробляли свої ідеї, втілювали їх у життя та прораховували економічні вигоди.



Дитяча фантазія вражає. На Форумі MINIBOSSи представили розвиваючу гру «MonoBoss», яка допомагає зрозуміти світ бізнесу та людських цінностей; міні-стіл «CоmforTable», створений як зручний піднос для людей з обмеженими можливостями, для довгих поїздок на транспорті, для розваг дітей у публічних місцях та в транспорті; оригінальні свічки із ароматом Bright Light, мобільний додаток «Grand Chernivtsi», який надасть можливість ознайомитися із історією та сьогоденням міста Чернівці туристам та всім зацікавленим особам; модні кепки «Emojy cap» для дітей та тінейджерів для вираження свого настрою; портфель-іграшка «Mini-Pig», який весь рік буде оберегом і другом для дитини та проекти «Games4Teens» для зміцнення сімейних зв’язків та відносин між друзями, шляхом організації цікавого дозвілля та проект «Teen’s Community», спрямований на забезпечення всебічного розвитку підлітків, нових знайомств, позитивних емоцій та можливості відвідувати цікаві заходи.



Свої стартапи учасники Форуму презентували 55-м членам експертного журі. Успішні бізнесмени, власники та топ-менеджери компаній, представники органів місцевої влади та муніципалітету дали їм цінні поради, підказали де, що і як краще від коректувати, але разом з тим вони зійшлися на думці, що кожен бізнес-проект є надзвичайно цікавим та перспективним.

У підсумку кожна з команд була відзначена грантами, подарунками від членів журі, а вже незабаром чернівецькі та львівські юні підприємці поїдуть на Чемпіонат України з підприємництва серед дітей та молоді у місто Одесу.



Також, в рамках проведення Форуму соціально-відповідального бізнесу MINIBOSS студенти Школи мистецтва та креативу LEONARDO ART SCHOOL представили свої роботи на благодійному аукціоні. Загальна сума виручених коштів склала 20400 грн. Всі кошти, одержані в результаті проведення даного аукціону, було передано батькам Анастасії Бирчак – дівчинки, в якої було виявлено пухлину стовбура головного мозку!





По результатах даного заходу можна сміливо твердити, що наші діти готові розвиватися в різних сферах, розробляти нові проекти, долучатися до благодійності. Ми раді, що є соціально-відповідальні підприємці, топ-менеджери та батьки, які готові підтримувати підростаюче покоління. Адже для юних підприємців так важливо знати, що вони на правильному шляху і роблять правильні справи. А Miniboss Business School у свою чергу зробить все можливе, щоб дати своїм студентам цінні знання та досвід. Адже наші діти – то наша сила!

MINIBOSS BUSINESS SCHOOL у м. Чернівці

LEONARDO ART SCHOOL (CHERNIVTSI)