четвер, 21 грудня 2017 р.

Мінібоси в «БАЗИСМЕД»: якісна медицина в Чернівцях доступна






















Всі ми прагнемо бути здоровими, однак у житті трапляються випадки, коли, все ж таки, необхідно звернутися до спеціалістів. І в цьому контексті важливо дійсно потрапити до СПЕЦІАЛІСТА, тобто людини-професіонала, яка не просто здобула медичну освіту, а, враховуючи новітні тенденції сьогодення, якнайшвидше і дуже точно може встановити діагноз і призначити необхідне ефективне лікування!

Саме тому студенти Бізнес-школи «MiniBoss» відвідали «БазисМед» - передовий медичний центр міста Чернівців. Три роки тому – це були два скромні кабінети УЗД (ультразвукового дослідження), які завдяки грамотному поєднанню бізнес процесів та бажанню допомогти пацієнту переросли у новітній медичний центр з широким спектром послуг: експертна ультразвукова діагностика, МРТ, операційна, консультативні кабінети та ін.


Керівник центру Олександр Самбольський розповідає, що основною ціллю створення медичного центру було стати надійним партнером , де пацієнт і клієнт - це рівнозначні питання, де людина отримає якісне обслуговування та професійну медичну допомогу.

Що найбільше сподобалось дітям? В першу чергу – ідеальна чистота: апарат, який сам одягає бахіли на ноги, масажне крісло, гарний, комфортний інтер’єр та відсутність неприємного лікарняного запаху. Варто сказати, що в «БАЗИСМЕДі» надзвичайно зручне обслуговування та відмінний сервіс. Тут немає черг, адже всі процедури проводяться за попереднім записом.

Працює колл-центр, який приймає дзвінки та нагадує пацієнтам про запланований візит. Окремо хочеться звернути увагу на персонал. «Ми постійно інвестуємо в персонал, адже це найдорожче що у нас є. Постійно проводимо тренінги , запрошуємо тренерів з Києва та Одеси. Лікарі постійно відвідують міжнародні конференції (Польща, Австралія, Німеччина), де переймають найпередовіший досвід і ми намагаємось одразу це впровадити у нашу практику.


Прогресивний підхід до налагодження роботи, високі вимоги до працівників, які окрім професіоналізму, включають в себе ще й людські якості, доброзичливість, прагнення до саморозвитку і самовдосконалення, вміння налагоджувати контакт та надавати підтримку – це так важливо в період, коли чуєш діагноз, з яким треба боротися і який потрібно перемогти!

Студентам Бізнес-школи MiniBoss дуже сподобалося бачити результати власних обстежень на широких екранах плазми. І не тільки тому, що це високий міжнародний рівень обслуговування, а в першу чергу тому, що це дає чітке розуміння того, що з тобою відбувається, а отримавши професійне обстеження і такий же підхід, назначене лікарем лікування викликає ще більшу довіру і швидко дає результат.






















В умовах сьогодення тих, хто цінує власний час та власне здоров’я стає дедалі більше, а тому «Базисмед» завжди матиме свого клієнта, адже надає якісні послуги на найвищому рівні.

MINIBOSS BUSINESS SCHOOL у м. Чернівці

LEONARDO ART SCHOOL (CHERNIVTSI)