середу, 3 травня 2017 р.

Софія Барановська. Впевненими кроками до мети! З креативом та гумором!



Софія Барановська – дівчина, яка любить жити з гумором. Їй приносять задоволення подорожі і соцмережі. Кращий друг Софії - Youtube, саме тут вона черпає натхнення для створення власних відео-роликів, переглядаючи роботи популярних відео-блогерів. Пристрасть Софії - челенджі ( з анг. Challenge – виклик), тобто відео, яке спонукає глядачів щось зробити, повторити або подолати власний страх! Це дуже популярно сьогодні і Софія, як то кажуть, в тренді!

Найрейтинговіший ролик учениці чернівецької Бізнес-школи «MiniBoss» - йога – челендж – зібрав 100 тисяч переглядів! Це літо обіцяє бути дуже творчим для дівчини. Адже у неї в планах почати знімати скетчі - це такі ролики, в яких вона виступатиме головним актором та перевтілюватиметься у різні ролі. А ще Софія мріє знімати кліпи власного авторства, але обов’язково на смішну тематику. Адже саме гумор, на її думку, робить наше життя приємнішим та щасливішим. Люди, які вміють щиро сміятися і з легкою іронією ставляться до життєвих проблем, не тільки довше живуть, але й мають більше життєвих сил та енергії!!!

Саме така легкість, мрійливість, витонченість і живий розум притаманні Софії Барановській, яка дуже любить креативити і важко сприймає стандарти та сіру буденність. Вміння концентруватися на позитиві, і найголовніше, створювати цей позитив навколо Софія постійно демонструє на заняттях у Бізнес-школі «MiniBoss». За це її дуже люблять одногрупники!!!

Потяг до всього прекрасного у цьому житті також відображається у любові Софії до мистецтва, вона дуже гарно малює та прагне розвивати це вміння більш професійно.

Як справжня бізнес-леді Софія вже поставила собі мету добре вивчити англійську мову, щоб вільно пересуватися по планеті та брати участь у бізнес-переговорах. Вона вірить в успіх бізнес-проекту своєї команди «Good Food» та мріє, щоб їхня ідея не просто втілилася у життя, а розвилася далі і вийшла за межі України.

Плани у Софії амбіційні!

Ми ж підтримуємо і даруємо ключик до успіху!!!

Автор: Євгенія Блажевська

MINIBOSS BUSINESS SCHOOL у м. Чернівці

LEONARDO ART SCHOOL (CHERNIVTSI)