вівторок, 10 січня 2017 р.

Талант від Бога

Таланту неможливо навчитися, це - дар, який дається Богом. У цій істині вкотре переконуєшся, коли бачиш маленькі шедеври, створені рученятами дітей.

А коли перед нами постали роботи 5-річного Богданчика та 10-річної Софійки, то усвідомили ще й те, що в чернівецьку сімʼю Андрієць Бог навідався неодноразово.




Софійка та Богдан тільки два місяці відвідують школу мистецтв «Leonardo», яка діє при бізнес-школі «MiniBoss», що в Чернівцях, але їхньому хисту можуть позаздрити і досвідчені любителі мистецтва.



- Коли вперше Софійка переступила поріг школи мистецтв, то була несміливою, боялася експериментувати з композиційним рішенням картини, - розповідає вчитель-тренер талановитих дітей Людмила Скрипа.

- Але дівчинка дуже швидко адаптувалася і нині на повну проявляє свої творчі нахили, уяву та фантазію, відштовхується від стандартів. Вона дуже креативна, здатна стилізувати свої роботи. Софійка показує чудові результати і в живописі, і в графіці, і у розписі на склі. А ще ця обдарована Богом дитина є відмінницею у навчанні, а також талановитою вихованкою танцювальної школи «Unicorn».
   


Не відстає від сестрички і 5-річний Богданчик. Взагалі, Софійка для нього - це зразок для наслідування. Тож, старається з усіх сил: малює пейзажі, тварин…


- У Богданчика з дитинства - своя неординарна манера малювання, - каже Людмила Скрипа.

- А ще, він творить не тільки фарбами - ліпить з пластиліну дуже цікаві та незвичайні роботи.

Успіху Вам, Софійко та Богданчику! Впевнені, що на Вас чекає чудове майбутнє, а в України зʼявилася надія на поповнення свого мистецького арсеналу талановитих людей!

MINIBOSS BUSINESS SCHOOL у м. Чернівці

LEONARDO ART SCHOOL (CHERNIVTSI)