вівторок, 7 квітня 2020 р.

ТОП -10 Чому MINIBOSS потрібен кожній дитині




У бізнес-школі MINIBOSS ваша дитина:

1. Навчиться застосовувати знання в житті

Інноваційна академічна програма складається з 8 курсів теорії та практики. Навіть із переходом на онлайн навчання ми створили таке освітнє середовище, в якій дитина вивчає себе і світ із задоволенням, дитина вчиться моделювати своє майбутнє, створювати і реалізовувати ідеї.

Відомо, що провідні школи світу збагачують свої програми нашими методиками, тому що їм не вистачає того, що даємо ми: комплексну бізнес-освіта, інтеграцію теорії і практики, інтерактивність в навчанні.

2. Дитина стане емоційно гнучкою

Наша філософія: «Щастя попереду успіху».

Це один з найважливіших «навичок» кожної людини.

Багато проживають своє життя несвідомо, не розуміючи, що хочуть, і як цього досягти. Найчастіше вони «наполегливо працюють» або «уникають всього - і страхів, і самого життя» ... Навчитися чергувати старанність в роботі з насолодою від процесу - це «навик з навичок», який наші діти тренують вже на перших курсах!

3. Освоїть навик безперервного навчання

Ще один з важливих навик, який ми розвиваємо в дітях - допитливість. Пробудити у них смак до знань і пізнання - це майстерність. Наші інноваційні методики дозволяють робити це легко і захоплююче.

Важливо розуміти потреби нового покоління, їх орієнтованість на технології. Цю залежність потрібно перетворити в інструмент навчання, а не використовувати в якості покарання / заохочення у вихованні.

4. Стане ефективним в багатозадачному світі

Ми розробили більше 1000 ділових ігор, в яких діти вчаться вирішувати різні життєві завдання, досліджувати і розуміти дорослий світ. Все по-дорослому!

5. Стане комунікабельною

У MINIBOSS сильне оточення. Тут навчаються діти відомих підприємців і управлінців, кожен з яких цілеспрямований маленький лідер. Будувати команди з сильними учасниками - потужний механізм розвитку!

Щорічно в Бізнес-таборах діти знайомляться з сотнями нових друзів з різних країн.

6. Стане проактивною

Посилена рухова і мозкова активність на уроках MINIBOSS (ділові ігри, тімбілдинги) і на виїзних освітніх заходах (Бізнес-тури, Чемпіонати, Бізнес-фестивалі) - допомагають розвивати лідерські навички.

Наші педагоги вміють направляти таланти і енергію дітей у потрібне русло. Ви б бачили, як в різних навчальних ситуаціях, у дитини вперше проявляються винахідливість і рішучість! Ми обов'язково підтримуємо такі зусилля і результати.

7. Відкриє світ глобальних можливостей

Після закінчення восьми курсів студент отримує Міжнародний Диплом про бізнес-освіту MINIBOSS BUSINESS SCHOOL (Великобританії)!

Це відкриває для нього двері в кращі ВНЗ світу!

8. Зрозуміє цінність сімейного бізнесу

Вивчаючи сімейне систему, доходи / витрати сім'ї, бачачи приклади реальних сімейних бізнесів, дитина багато усвідомлює, він глибоко розуміє «як» і «навіщо» продовжувати бізнес своїх батьків.

У всіх міжнародних заходах (бізнес-тури, бізнес-табору) беруть участь батьки наших студентів. Ми намагаємося максимально залучати дорослих в життя дитини, активно розвиваємо такий напрямок, як коуч-програми для батьків. Важливо, що сьогодні є потужний запит. Часто батьки усвідомлюють свою роль, але їм не вистачає потрібних підходів у вихованні, спілкуванні і розумінні підростаючого покоління. Ми допомагаємо з цим впоратися.

9. Досягне самореалізації

Наша мета, щоб дитина реалізувався, незалежно від умов, і змін у світі. Незалежно від професійних компетенцій, які в найближчі десятиліття будуть стрімко видозмінюватися і автоматизуватися. Наш випускник володіє невичерпними ресурсами: умінням безперервно навчатися і розуміти для чого; навиком «робити / діяти», реалістично оцінюючи свої ресурси / можливості; створювати і управляти командами і системами; гнучко реагувати на зміни …

Наш винахід, методика розвитку MINIBOSS 8Q, допомагає дитині визначити свої таланти, розкрити свій особистісний потенціал, і тренувати навички протягом усього часу навчання.

Профорієнтація починається на першому курсі і закінчується на восьмому побудовою особистої Кар'єрної карти.

10. Вік важливий!

У Бізнес-школах є різновікові групи для дітей (6-14 років).

Але зверніть увагу: важливий вік, в якому ви починаєте навчання!

Коли ми в ранньому віці і в цікавій грі формуємо здібності та навички дитини до соціальної адаптації і самовираження, він робить це легко і просто, вбираючи все на "максимальному когнітивному рівні" (6-9 років). Все набагато складніше, коли дитині вже 14.

Тому, дорогі батьки, якщо вам, дійсно, важливо майбутнє дитини, думайте про це заздалегідь. Від вашого вибору залежить багато чого.

MINIBOSS BUSINESS SCHOOL у м. Чернівці

LEONARDO ART SCHOOL (CHERNIVTSI)