середу, 4 грудня 2019 р.

Як знайти свою улюблену справу. Майстер-клас для студентів MiniBoss




Майстер-клас для студентів MINIBOSS (12+) у формі психологічної гри-тренінгу «Як знайти свою улюблену справу?» був проведений коучем, приватним підприємцем, нумерологом, ведучою Трансформаційних ігор та психологом Рецецькою Юлією. Дітям сподобалась подія, яка тривала 1,5 години насамперед тим, що Гра допомогла побачити учасникам:
  • свої власні таланти та сильні сторони;
  • яким чином їх можливо розвивати;
  • як саме реалізувати таланти у власному житті.
Акцент був зроблений на здібності та ресурси, адже займатися власною і улюбленою справою для побудування успішного бізнесу хочуть всі учні школи MINIBOSS в майбутньому.

Майстер-клас дав можливість побачити «направлення» та «місії» для відкриття та розвитку улюбленої справи. Окрім цього, така гра, по суті, створена для дорослих, які не можуть знайти себе та своє призначення в житті, стоїть на роздоріжжі обираючи між декількома напрямками сфер діяльності та тих, хто відчуває, що може значно більше зробити для цього світу і шукає можливі шляхи реалізації ідей.

Маленькі мінібосси залишились задоволеними, оскільки корисна інформація від спікера дійсно надихнула кожного на відкриття тої чи іншої сфери бізнесу, а також дозволила повірити в себе і зробити перші кроки для реалізації свого потенціалу. Ми дякуємо коучу Репецькій Юлії за мотивацію та заряд позитиву!









MINIBOSS BUSINESS SCHOOL у м. Чернівці

LEONARDO ART SCHOOL (CHERNIVTSI)