середу, 6 листопада 2019 р.

Бізнес-Фест на Закарпатті від MINIBOSS. Запрошуємо дітей та дорослих!




Бізнес-Фест на Закарпатті від MINIBOSS – це щось неймовірне! Відбудеться подія з 22 по 29 грудня!

Щоб розвити у дитини інтелект потрібно постійно діяти. Зимові пригоди – це саме те, без чого не обійтись як маленьким міні-боссам, так і їх батькам. Програма заходу дуже цікава:
  1. Перший день починається з відправки та інтелектуальної задачі. 
  2. Другий день – розміщення в готелі та спортивні, розумові ігри. 
  3. Третій день буде захоплюючим тим, що всі нарешті познайомляться одне с одним та утворять команди. 
  4. Четвертий день буде оснований на неочікуваних завданнях та кінцевому результаті. 
  5. П’ятий день прирівнюється до підбивання підсумків та генерації ідей. 
Ціль бізнес-фесту: Розвинути у дітей креативне мислення, здатність неординарно сприймати оточення і генерувати оригінальні ідеї. Творче мислення, в тому числі, в науці і в бізнесі, — двигун прогресу. Воно дозволяє розширити погляд на проблеми, знайти нові підходи до вирішення завдань і бути першовідкривачем – запропонувати щось більш цінне тому, що вже є зараз.

Розташування:
Курорт «Воеводино» розташований в с. Тур'я Пасека Перечинського району (45 км від Ужгорода), в екологічно чистому і мальовничому місті Карпат – Турянська долина



Унікальне екологічне чисте місце: Для незабутнього зимного відпочинку в туристичному комплексі «Воеводино» до Ваших послуг: гірськолижна школа, траса довжиною 1000 м, бугельний підйомник, пункт прокату, снігові пушки, каток, санки. На території курорту є кінний клуб, рибалка на форель та карпа, SPA-центр.

Отож, бізнес-фест – це цікава, інтелектуальна та розвиваюча подія, яка має такі особливості, як подорож, спілкування та знайомство учасників та виконання різноманітних завдань, які дадуть поштовх для нових звершень!

Деталі про програму та ціни дізнавайтеся за номером телефону: +380 (99) 258 20 02 

Ми раді кожному!

MINIBOSS BUSINESS SCHOOL у м. Чернівці

LEONARDO ART SCHOOL (CHERNIVTSI)