четвер, 18 липня 2019 р.

Команди з Чернівців перемогли на Чемпіонаті світу з підприємництва серед дітей та молоді




Неймовірні емоції зараз переживають українські стартапери із Чернівців. Дві команди перемогли на Startup World Cup Championship у Болгарії.

"Друзі, це неймовірний успіх! Три роки плідної, насиченої праці і ось він - результат світового рівня!", ділиться враженнями у фейсбук Олег Катеринюк, директор філіалу MiniBoss у Чернiвцях.

Команда "Children of the future" зайняла друге місце у категорії "Соціальні проекти".

"Сашко Вершигора справжній герой! Взяв на себе високу місію та відповідальність представляти команду та проект самотужки на світовій арені! Справився із завданням на "відмінно"! Вітаю і інших членів команди, без яких цей успіх не був би можливий - Софія Ковтун та Артем Гололобов! Я захоплююсь Вами, мої друзі!", - коментує Олег Катеринюк.

Є ще один привід пишатися українскою молоддю. Команда "V-group" із проектом "Soft Puzzles" одержала золоту медаль від ООН за інноваційність ідеї:

"Ковальов Антон, Ніколюк Олександр, Крилюк Олександра - Ви дійсно достойні цієї нагороди! Вдячний іншим членам команди, які плідно працювали над проектом. Молодці! Пишаюсь всіма Вами!", - завершує привітання Олег Катеринюк.

У Startup World Cup Championship брали участь команди з 13 країн світу. Вони представляли соціальні та комерційні стартапи. У номінації "соціальні проекти" дістали перемоги й команди із Києва: "One click button" та "Voice of the Heart". У номінації "бізнес-проекти" перемогу дістали команди з Одеси "Teenager magazine" та "Friends of Mendeleev". Третє місце у цій віковій категорії зайняв проект "Open up!" з Атирау, Казахстан.

MINIBOSS BUSINESS SCHOOL у м. Чернівці

LEONARDO ART SCHOOL (CHERNIVTSI)