пʼятницю, 24 травня 2019 р.

Три питання для пошуку призначення.


Перше і головне правило успішних людей - це любити свою справу всім серцем. Вони вибирають професії, бізнеси і проекти з того, що подобається. Вони обов'язково «горять» цим, засинають і прокидаються з думкою про це. Але любов повинна бути до справи, а не до кожного маленького кроку, без яких просто не прийти до бажаної мети. Бувають такі завдання, які не хочеться робити, без них нікуди. Головне любов до мрії.


Звідси випливає: щоб стати успішною людиною, потрібно займатися улюбленою справою, до якої вас тягне. Але що, якщо ви не знаєте, чим хочете займатися? Не впадайте у відчай, щоб знайти таку справу, треба поставити собі три прості питання, які допоможуть вам визначити справу вашого життя.

Три питання:
1. Чим вам подобається займатися?
2. Як ви проводите вільний час?
3. Що вам подобається вивчати?

Так, такі прості питання, а допоможуть знайти своє призначення для більшості людей. Можливо, ви ніколи не замислювалися про це або боялися, що це не принесе великих грошей. Але гуру будь-якої професії заробляє великі суми грошей. Ви можете в цьому переконатися, подивившись на людей, які досягли успіху в схожій з вашої галуззю.

Завдання для пошуку призначення

Щоб не відкладати це у довгу шухляду, зараз виконаємо невелике завдання, яке забере у вас 15 хвилин. А користі принесе на все життя. Адже, ви хочете стати успішним?

1. Візьміть аркуш паперу і запишіть по 3 відповіді на кожне питання.
2. Об'єднайте їх в групи, якщо є схожі.
3. Подивіться скільки заробляють найуспішніші люди в кожній професії
4.Якщо здається, що на цьому не можна заробити, то проведіть мозковий штурм. Напишіть всі можливі варіанти, як можна заробити. Приклад: вам подобаються квіти, дивитися на них, відчувати, вивчати. Як заробити: продавати або вирощувати ексклюзивні квіти, написати книгу, робити квіткові декорації.
5. Тепер ви знаєте, що заробити можна на всьому що завгодно.
6. Ви знайшли своє призначення.
7. Ставте собі за мету.
8. Починайте діяти.
9. Ставайте успішними.





MINIBOSS BUSINESS SCHOOL у м. Чернівці

LEONARDO ART SCHOOL (CHERNIVTSI)