середу, 17 квітня 2019 р.

Студенти MiniBoss представляють ідеї. У Чернівцях пройшов Форум Стартапів



Втретє студенти Бізнес школи MiniBoss у Чернівцях отримали гранти на реалізацію своїх проектів від соціально відповідальних підприємців. Форум стартапів - щорічна подія, яка допомогає молодим стартаперам презентувати свої ідеї, знайти інвесторів та отримати нові враження.

Найприємнішими враженнями ділиться директор філіалу Богдан Лукань у мережі Facebook:

"Сьогодні важливо не тільки володіти теорією, а і навчитися вчасно розпізнавати, розвивати та монетизувати свій талант і знання, доводити ідею до результату. Мені приємно, що у суспільстві вибудовується культура розуміння того, наскільки важливо саме з п’яти - шестирічного віку вивчати підприємницькі навики".


За тим, як готувалися молоді підприємці до Форуму Стартапів також можна спостерігати на офіційній сторінці Бізнес школи у Facebook. Драйвові моменти у фотографіях та у дописах:

"Пророблена титанічна робота і вже скоро діти покажуть результати! А із групою зимового набору сьогодні досліджували походження та еволюцію поняття "гроші", розглядали банкноти та монети різних валют світу! А ще тепер ми знаємо, де і яким чином народжується українська гривня!", - пише Олег Катеринюк - ідейний натхненник та куратор команд Бізнес школи MiniBoss у Чернівцях.


Після Форуму Стартапів команди приступають до реалізації своїх ідей. А наприкінці травня представлять проекти на загальнонаціональному Чемпіонаті з підприємництва.

MINIBOSS BUSINESS SCHOOL у м. Чернівці

LEONARDO ART SCHOOL (CHERNIVTSI)