понеділок, 1 квітня 2019 р.

Форум Стартапів у Чернівцях стартує 16 квітня




У Чернівцях повним ходом готуються до Форуму Стартапів. Студенти Бізнес школи MiniBoss генерують ідеї.

"Жваві обговорення, літаючі записники, замислені обличчя та творчий безлад, втомлені ноутбуки та щасливі очі...", - так коментують викладачі філіалу творчий процес, що панує на заняттях.

"Все нагадує процес мозкового штурму у Силіконовій долині або у корпорації Apple напередодні презентації. Але процесом керують діти", - додають викладачі.





Студенти розробляють тексти майбутніх виступів на Форумі Стартапів, працюють над правками до документації, та вчаться презентувати.



Крім цього, у групі активно обговорюють результати командних ігор, детально розбирають значення слова "команда". Діти знайомляться із поняттями "вибір" та "альтернатива". Граючи, студенти вчаться приймати рішення в умовах бузлічі альтернатив. 

Все відбувається в атмосфері позитива та натхнення.



Форум Стартапів у Чернівцях стартує 16 квітня. Команди представлять ідеї своїх проектів на суд жюрі, до якого входять підприємці Ради Бізнесменів. Кращі ідеї отримають гранти на реалізацію.

Проходження форумів - обов'язковий етап навчання у MiniBoss, такі заходи проходить у різних філіалах міжнародної освітньої мережі.

MINIBOSS BUSINESS SCHOOL у м. Чернівці

LEONARDO ART SCHOOL (CHERNIVTSI)