вівторок, 6 листопада 2018 р.

Третій сезон MiniBoss у Чернівцях. Вітаємо! (сюжет)



Шановні батьки! Дорогі діти, партнери, колеги, - Вітаю Вас з офіційним відкриттям III-го сезону MINIBOSS BUSINESS SCHOOL у м. Чернівці!

Час летить швидко. Здається, ще вчора, 1 жовтня 2016, ми зробили свої перші кроки на Буковині з MiniBoss Чернiвці Бізнес-школа! А сьогодні з нами навчаються та ростуть студенти і третього, і другого курсу. А також діти, які роблять свої перші і важливі кроки у школі життя! –Школі, яка готує до реального життя, а не до екзаменів!



Я гордий за ті досягнення, які наша команда і філіал здобули за цей період! А це одне друге призове на ЧУ-2017 та два третіх - на ЧУ-2018. Хочу відмітити і перше загально-командне місце Одеса-Чернівці на ЧС- SAGE-2017. При цьому, щороку команди створюють різнопланові проекти у форматі гри, які вже двічі були представлені на щорічному форумі СВБ, більшість з яких має право «на життя»!



Отже, хочу побажати кожній дитині вірити в себе, задіяти на практиці всі 10 правил Мінібосс-а (моє улюблене – 10-те – 1000 спроб – «Якщо не вийшло з першого разу, зроби свої 1000 спроб. Не здавайся! Результат прийде!» Мрійте по-великому! Прописуйте цілі! Дійте! Досягайте!

А батькам? Батькам і собі , як татові, - набратися терпіння і пам’ятати про правило «10000 годин», яке формує навики дитини (людини)! Єдине, - важливо визначитися з пріоритетами!

Тільки разом з Вами МИ зможемо виростити MINIBOSS-a, який перейде на рівень BIGBOSS і сформується як BOSS, у кращому розумінні цього слова!

Тому, ще раз всіх вітаю! Все у Ваших руках! І швидкість руху у напрямку зростання залежить виключно від кожного з нас!

З повагою, Богдан Лукань!


MINIBOSS BUSINESS SCHOOL у м. Чернівці

LEONARDO ART SCHOOL (CHERNIVTSI)