понеділок, 6 серпня 2018 р.

Тімбілдінг MiniBoss в горах Болгарії (фото, відео)



Час вийти за межі традиційного мислення. Геть гасло «Кожен сам за себе!». Прийшов час командних рішень. Відчути плече друга, підтримку команди, взаємодію один з одним, допоміг глобальний тімбілдінг, який об’єднав учасників з п’яти країн світу: дітей та їх батьків, викладачів Міжнародної мережі бізнес–шкіл для дітей та підлітків «MiniBoss».

Захоплююче видовище, коли дорослі та діти, як одне ціле долають перешкоди разом, відбулося в просторах гір, в мальовничому куточку Болгарії.



Основною метою заходу для нашого підростаючого покоління, це була можливість зрозуміти, як важливе створення ефективної команди, формування та посилення загального командного духу, прийняття особливостей один одного, отримання навичок спільної роботи та прийомам вироблення загальної стратегії.



Саме така дружня атмосфера командного духу сприяє формуванню в дитини своєї позиції та лідерства, що є вагомим кроком до успіху наших маленьких розумничків. Діти ще раз переконалися на практиці, чому саме так важлива команда робота, які її позитивні плоди в майбутньому та цінність праці інших. «MiniBoss» - це команда людей, що мають на кожному етапі спільну мету йти до успішного та щасливого життя, а стиль команди – це довіра і співпраця.







Діти, граючи в різноманітні ігри та долаючи разом перешкоди, працювали як злагоджена команда на результат, у них була одна спільна справа, всі разом думають, всі разом роблять, кожен знає, за що він відповідає та допомагає іншим. У команді всі свої, чужих немає! Немає окремих інтересів, була загальна задача яка мотивувала до її вирішення.



«Командна робота - це здатність разом рухатися до єдиного бачення. Це здатність керувати індивідуальними талантами в організаційних цілях. Це паливо, яке дозволяє звичайним людям досягати надзвичайних результатів» - Ендрю Карнегі.

MINIBOSS BUSINESS SCHOOL у м. Чернівці

LEONARDO ART SCHOOL (CHERNIVTSI)