вівторок, 3 квітня 2018 р.

Новий партнер бізнес-школи MiniBoss у місті Чернівці




Дорогі друзі, раді вам представити нового офіційного партнера бізнес-школи «MiniBoss» Чернівці - «БазисМед».

Найцінніше, що нам дано в цьому житті – це здоров’я. Тому якщо з нашим здоров’ям щось не так, ми повинні дуже серйозно підійти до вибору клініки і фахівців, яким зможемо без побоювання довіритися.


Питання вибору завжди важке, особливо сьогодні, коли медичних установ досить багато.

«Базисмед» - передовий медичний центр міста в області кардіології, гінекології, урології, УЗД, МРТ, флебології, проктології, хірургії та сімейної медицини.



Керівник Олександр Самбольський розповів нам багато цікавого про медичний центр. Адже ще три роки тому – це були два скромні кабінети УЗД (ультразвукового дослідження), які завдяки грамотному поєднанню бізнес процесів та бажанню допомогти пацієнту переросли у новітній медичний центр з широким спектром послуг: експертна ультразвукова діагностика, МРТ, операційна, консультативні кабінети та ін.



Коли наші студенти відвідували медичний центр в минулому році, то були приємно вражені відмінним сервісом, автоматизацією процесів, відсутності черг (адже всі процедури проводяться за попереднім записом), чистотою та вмінню персоналу надавати підтримку тим людям, які так цього потребують.

Радіємо, що коло наших партнерів поповнюється саме такими людьми (закладами), які чудово розуміють користь та важливість роботи нашої команди для просування сфери освіти, розвитку наших дітей та формування їх успішного майбутнього. Такі заклади , зі своє сторони, надають можливість нашим дітям побачити всю роботу зсередини та, можливо, підштовхнути до того свідомого вибору, який потрібно буде зробити кожному нашому студенту після закінчення школи.

MINIBOSS BUSINESS SCHOOL у м. Чернівці

LEONARDO ART SCHOOL (CHERNIVTSI)