четвер, 15 березня 2018 р.

Герої сьогодення: Олексій Каланча — першокурсник MiniBoss Business School

Олексій Дмитрович Каланча – так представив себе першокурсник Бізнес-школи MiniBoss.

І не дивно. Адже у свої 15 років хлопець володіє ґрунтовними знаннями у сфері бізнесу. Він виріс у сім’ї підприємців, і з самого малечку мама розповідала йому про секрети ведення бізнесу. З часом, коли хлопець підріс, йому стали доручати серйозні справи, які вимагають зважених роздумів та вирішень. «Мама часто ставить мені цікавенькі питання, над якими я довго думаю. Тому вона є для мене взірцем розумної, доброї, мудрої людини. Я дуже хочу бути таким, як вона», - ділиться з нами Олексій.

Олексій - дуже цілеспрямований та розумний. Сам вивчає англійську мову через ігри, фільми, книги. Він поставив собі за ціль досконало освоїти мову до кінця року. Як зізнається хлопець, за час навчання в Бізнес-школі MiniBoss, він не лише систематизував уже набуті знання, а й отримав цінну та корисну інформацію, яку вдало використовує в житті та уже зараз відчуває користь від неї.


Олексій не лише старанний учень, а й чудова людина. До нього звертаються за порадою інші учні, а він ніколи їм не відмовить: порадить, допоможе та підтримає. Тому, коли Олексій потребує нової порції натхнення, то телефонує своїм друзям або грається зі своїм молодшим братом.

Сьогодні хлопець поставив перед собою ще одну ціль: гарно представити свій проект на Форумі StartUp-ів у м. Чернівці, а потім на Всеукраїнському та, найголовніше, на Всесвітньому чемпіонаті з підприємництва.

Віримо та знаємо, що Олексій Дмитрович Каланча гарно представить свою команду на Чемпіонаті.

Щасливі, що такий хлопець є учнем MiniBoss Business School та з гордістю готові ділитися його досягненнями та успіхами.

MINIBOSS BUSINESS SCHOOL у м. Чернівці

LEONARDO ART SCHOOL (CHERNIVTSI)