вівторок, 17 жовтня 2017 р.

У Бізнес-школі MiniBoss роблять декор з дарунків осені - майстер-клас Юлії Калитчук

Майстер-клас Юлії Калитчук для студентів Бізнес-школи MiniBoss


Якщо літо у всіх людей асоціюється з сонцем, спекою, відпочинком та задоволенням, то про осінь думки різняться, у кожного свої враження. Для когось це пора смачних фруктів, барвистих пейзажів осіннього листя і каштанів, а хтось помічає лише як псується погода, закутується в теплий одяг і починає чекати приходу зими, весни, літа…

У Бізнес-школі «MiniBoss» всі на позитиві! І це не випадково! Тут із найпрекраснішими дарунками осені – листям, шишками, хризантемами та гарбузами розпочався неймовірний майстер-клас Юлії Калитчук та її чудової команди професіоналів дизайн-студії «Юліта»! Дівчата поділилися секретом як перетворити своє хобі у власну справу, яка приносить не лише користь та задоволення, але й прибуток!



Також богині дизайну та декору навчали юних бізнесменів, як створити затишну атмосферу та подарувати почуття святкового настрою своїм близьким, маючи під рукою найзвичайнісінькі предмети та дарунки природи. Весь процес креативу та творчості супроводжувався усмішками, сміхом, імпровізацією, експериментами та яскравими емоціями!


Експозиція, яка залишилась після дружнього спілкування та навчання, стане однією із центральних прикрас до свята Halloween, що вже не за горами. А діти знову і знову згадуватимуть ті щирі посмішки, яскраві враження та власне прагнення творити у супроводі професіоналів дизайн-студіїї «Юліта».

Автор: Євгенія Блажевська

MINIBOSS BUSINESS SCHOOL у м. Чернівці

LEONARDO ART SCHOOL (CHERNIVTSI)